Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeën

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Oktober  2019

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer! Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 
 
AUTUMN OFFERS
Grote kortingen in oktober op diverse serviescollecties!
20% - 25% - 30% - 35%

Geselecteerde series van de merken: Arabia - Arzberg - iittala - Rörstrand - Rosenthal - Thomas - Villeroy & Boch - Wedgwood
 
Kijk naar veel serviesaanbiedingen in onze webshop www.serviezenhuis.com
 


 
 
Robbe & Berking 12 - Leeuwin.nl
 
  Robbe & Berking 12

Het 12-meter jacht is een begrip onder de kenners van houten zeilschepen. Robbe & Berking, naast zilverfabrikant ook bouwer van houten schepen, ontwikkelde op basis van de elegantie die bij dit scheepsconcept hoort een nieuw bestek. De naam is weinig inventief: "12", wij spreken het uit als "twelve". Het bestek zelf is echter heel bijzonder.

Het mes verwijst in zijn vormgeving duidelijk naar een zeil, en ligt door een combinatie van scherpe vouwen en zachte rondingen erg fijn in de hand. De vork en de lepel zijn heel subtiel: op het eerste gezicht een eenvoudige vorm met veel platte vlakken. Maar de elegantie zit hem in de details: op de grens tussen het heft en de "bak" zit een heel dun gestileerde krop. Het bestek lijkt bijna breekbaar, maar dat is puur een effect van het ontwerp.

Omdat kwaliteit niet iets is waarop Robbe & Berking bezuinigd, is dit bestek geen scherpe aanbieding. Een 3-delig tafelcouvert kost Eur. 601,00, in 150-grams verzilverd is dit Eur. 250,00. Zoveel schoonheid kent wel zijn prijs.

"12" wordt in zilver of verzilverd uitgevoerd en is verkrijgbaar met enkele tientallen verschillende onderdelen, waardoor je een zeer uitgebreid bestek kunt samenstellen. Zelfs genoeg voor een heel grote boot...

 
  Robbe & Berking 12 - Leeuwin.nl
 
  Villeroy & Boch It's My Match - Leeuwin.nl

 
  Villeroy & Boch It's My Match  

Een groep jonge designers heeft stage gelopen bij Villeroy & Boch. Om hun opdracht te bekronen mochten zij hun eigen serviesgoed ontwerpen. Dat werd It's My Match, een serie van maar vier artikelen: een plat bord, een schaal/pastabord, een mok en een schaaltje.

Deze vier artikelen zijn leverbaar in drie kleuren en in drie afwerkingsvarianten. Je kunt kiezen voor wit, roze (Powder) of groen. En voor glad (Uni), Blossom-relief of Leaf-relief.
 
Bestel It's My Match!
in onze webshop
 


4 x 3 x 3 = 36. Er zijn dus 36 verschillende varianten in dit servies, door jou naar eigen smaak te combineren. Bovendien is It's My Match te personaliseren! De buitenkant van alle serviesdelen is namelijk van mat geglazuurd porselein gemaakt, zodat je er bijvoorbeeld een tekst of een tekeningetje met potlood op kunt aanbrengen. En met wat water is het zo weer schoon!

It's My Match is ideaal voor casual eten, on the go. Of het nu een soms iets te haastig ontbijt is, een TV-dinner, of een picknick in het Wilhelminapark. Welke Match is jouw Match? Check het in de winkel of in onze webshop!
 
 
 
Spring Fusion2+ - Leeuwin.nl
 
  Spring Fusion2+
 
 
Met Fusion 2+ brengt Spring een pannenserie die je het koken wel heel makkelijk maakt. Van oudsher is Spring de pionier op het gebied van pannen met een meerlaagsconstructie, ook wel bekend als pan-zonder-bodem. Door deze constructie verwarmt een pan bij zowel koken als bakken gelijkmatig en verloopt het kookproces iets sneller en dus energiezuiniger.

Bij Fusion2+ komen hier nog enkele voordelen bij:

- Alle Fusion2+ pannen hebben een greep of twee oren die met siliconen materiaal bekleed zijn. Door de doordachte constructie hiervan zijn de grepen fijn om vast te houden, ook als de pan heel warm is, maar staan ze toch ver genoeg van de pan af om ook bij verhitting op een gaskookplaat beschermd te zijn. Ook de deksels zijn van siliconenbeklede grepen voorzien.
 
Bestel deze pannen
in onze webshop
 


- De kookpannen en steelpan van Fusion2+ zijn voorzien van een handige schenktuit, handig om uit te schenken, maar vooral ook bij het afgieten.

- Deksels van Fusion2+ zijn voorzien van een afgietvoorziening aan een kant, om makkelijker af te kunnen gieten, zonder dat de deksel van de pan hoeft. Om efficient te koken, kan je juist de dichte kant van de deksel voor de afschenktuit draaien. Zo kook je met maximaal behoud van vocht en warmte.

- De deksels zijn van staalomrand glas gemaakt, zodat het kookproces beter te zien is.

- Binnenin zijn de pannen voorzien van een handige maatverdeling.
 
Naast kookpannen zijn er nog een steelpan, een sauteuse en twee koekenpannen verkrijgbaar in de serie. Ze zijn allemaal vaatwasmachinebestendig en tot 200 graden Celsius geschikt voor gebruik in de oven.

Praktisch en mooi, inderdaad een Fusie van 2 leuke elementen!

 
  Spring Fusion2+ maakt afgieten makkelijk - Leeuwin.nl  
     
     
 

The Bag Project @ Leeuwin's Serviezenhuis

Winkeltas van stofstalen van Le Jacquard Francais

Eur. 20,00 , waarvan Eur. 5,00 naar het goede doel gaat - Wensambulance Utrecht.

Over de tassen
De stalen van twee Le Jacquard Francais stoffen worden gesneden, een klein deel voor de lus, de rest wordt gebruikt voor de beide kanten van de tas. Stevig gestikt en absoluut one-of-a-kind!

Over de Wensambulance Utrecht
Een groep vrijwilligers die zorgen dat unieke wensen in vervulling gaan voor ernstig zieke mensen, van jong tot oud. Deze mensen zijn in de eindfase van hun leven en zo wordt een mooi moment aan hun laatste, zware tijd toegevoegd. Een prachtig doel met ontzettend goedwillende vrijwilligers.

De tasjes zijn in onze winkel verkrijgbaar. Omdat ze allemaal uniek zijn, worden deze niet online verkocht.

Neem eventueel contact op over de beschikbaarheid via info@leeuwin.nl of 030-2312885.

 

 

The Bag Project: mooie tas, steun een goed doel - Leeuwin's Serviezenhuis
 
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home