???????
 
Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Januari 2020

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer! Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 
 
  • Januari - opruimingsmaand

Van vele merken vele artikelen voor aanbiedingsprijzen:

  • Kwantumkorting bij diverse artikelen

  • Laatste artikelen van serviezen en glaswerk die uit productie zijn gegaan

  • Pannensets & losse pannen

  • Afgeprijsde artikelen voor je keuken of woonkamer

  • Zie de opruimingspagina.

     
 
Villeroy & Boch MetroChic - Leeuwin's Serviezenhuis
 
 
Villeroy & Boch MetroChic

Villeroy & Boch MetroChic - Leeuwin's Serviezenhuis
De Signature collectie van Villeroy & Boch vertegenwoordigt de top van wat dit klassemerk kan. Nieuw in deze collectie is MetroChic, dat een combinatie is van een strakke, maar klassieke vorm, en ivoorwit Bone China porselein. MetroChic is in het wit verkrijgbaar als MetroChic Blanc, maar kijk vooral ook naar MetroChic. Zonder toevoeging, da's wel zo chique.

MetroChic is gedecoreerd met goud en zwart, in geometrische vormen met vooral wat dikkere lijnen. Dit geeft het servies nog meer cachet: hier staat wat op tafel.

De borden zijn praktisch van formaat en de meeste passen dus goed in de vaatwasmachine. Dit servies is daar, ondanks het gouddecor, ook niet zo bang voor. De gouddecoratie is namelijk "inglaze" aangebracht. Het goud zit dus niet bovenop het servies, maar erin. Dat vermindert de slijtage.

Ontegenzeggelijke klasse. Villeroy & Boch MetroChic.
 
 
Villeroy & Boch MetroChic - Leeuwin's Serviezenhuis

 
  Royal Delft - De Porceleyne Fles Proud Mary
Royal Delft Proud Mary Flower 30cm - Leeuwin's Serviezenhuis
De handbeschilderde Proud Mary is 30 centimeter hoog, een flink formaat. Prachtig om neer te zetten - daar blijft het dan ook bij, want Proud Mary is ook wat dat betreft een echt koninginnetje: ze kan niets, behalve ergens staan mooi te wezen!

Een Proud Mary bestaat uit vier elementen: het hoofd, de kraag, het lijfje en de jurk. Naast de afgebeelde Flower uitvoering zijn op bestelling nog verschillende andere handbeschilderde Proud Mary's verkrijgbaar. Daarnaast zijn er de kleinere (17cm hoge) Proud Mary's, die weliswaar niet handbeschilderd zijn, maar wel een stuk voordeliger. Verschillende van onze klanten sparen ze al. De kleine Proud Mary is te bestellen in onze webshop.

 
  Stelton Emma Dark blue Metallic

Stelton Emma Dark blue metallic - Leeuwin's ServiezenhuisDe Stelton Emma serie is een moderne en succesvolle reeks van dit Deense designmerk. De kannen van Emma hebben een houten, gebogen greep, en werden al in grijs, wit, lichtblauw en zwart geleverd. Nu is er de Dark Blue Metallic uitvoering. En bedenk eens hoe slim deze reeks is: de theepot heeft een deksel met een dubbel geÔntegreerd filter, dat afsluitbaar en natuurlijk afneembaar is.

De theepot heeft een inhoud van 1,0 liter, de smallere maar hogere koffiekan is 1,2 liter groot. Beide zijn thermoskannen en houden je dranken urenlang warm. Dan is er nog de waterkoker, die elektrisch werkt en eveneens 1,2 liter groot is.

 
Bestel Stelton Emma in onze webshop
 

 
  Villeroy & Boch Toy's Delight - Leeuwin.nl
 
 
Villeroy & Boch kerstcollecties

Als de kerst nog maar net voorbij is, toont Villeroy & Boch al een voorproefje van de kerstcollectie. Ook dit jaar hebben wij maanden geleden al besteld en nu is het er dan!

De serie Toy's Fantasy is dit jaar uitgebreid met borden, bordjes en schalen met blaadjes. Speels, en het past goed bij het al zo uitgebreide Toy's Delight servies. En kom ook in de winkel kijken naar de nieuwste artikelen bij het Winter Bakery serviesgoed, maar cakevormen, kop en schotels, borden en nog veel meer.

Meer figuurlijk ingesteld? Er zijn verschillende beeldige beeldjes, muziekdozen, en waxinelichthouders verkrijgbaar. Let wel: voor veel producten geldt: OP=OP!
 
 
Villeroy & Boch Toy's Delight - Leeuwin.nl

 
 
Robbe & Berking 12 - Leeuwin.nl

 
  Robbe & Berking 12

Het 12-meter jacht is een begrip onder de kenners van houten zeilschepen. Robbe & Berking, naast zilverfabrikant ook bouwer van houten schepen, ontwikkelde op basis van de elegantie die bij dit scheepsconcept hoort een nieuw bestek. De naam is weinig inventief: "12", wij spreken het uit als "twelve". Het bestek zelf is echter heel bijzonder.

Het mes verwijst in zijn vormgeving duidelijk naar een zeil, en ligt door een combinatie van scherpe vouwen en zachte rondingen erg fijn in de hand. De vork en de lepel zijn heel subtiel: op het eerste gezicht een eenvoudige vorm met veel platte vlakken. Maar de elegantie zit hem in de details: op de grens tussen het heft en de "bak" zit een heel dun gestileerde krop. Het bestek lijkt bijna breekbaar, maar dat is puur een effect van het ontwerp.

Omdat kwaliteit niet iets is waarop Robbe & Berking bezuinigd, is dit bestek geen scherpe aanbieding. Een 3-delig tafelcouvert kost Eur. 601,00, in 150-grams verzilverd is dit Eur. 250,00. Zoveel schoonheid kent wel zijn prijs.

"12" wordt in zilver of verzilverd uitgevoerd en is verkrijgbaar met enkele tientallen verschillende onderdelen, waardoor je een zeer uitgebreid bestek kunt samenstellen. Zelfs genoeg voor een heel grote boot...

 
  Robbe & Berking 12 - Leeuwin.nl
 
  Villeroy & Boch It's My Match - Leeuwin.nl

 
  Villeroy & Boch It's My Match  

Een groep jonge designers heeft stage gelopen bij Villeroy & Boch. Om hun opdracht te bekronen mochten zij hun eigen serviesgoed ontwerpen. Dat werd It's My Match, een serie van maar vier artikelen: een plat bord, een schaal/pastabord, een mok en een schaaltje.

Deze vier artikelen zijn leverbaar in drie kleuren en in drie afwerkingsvarianten. Je kunt kiezen voor wit, roze (Powder) of groen. En voor glad (Uni), Blossom-relief of Leaf-relief.
 
Bestel It's My Match!
in onze webshop
 


4 x 3 x 3 = 36. Er zijn dus 36 verschillende varianten in dit servies, door jou naar eigen smaak te combineren. Bovendien is It's My Match te personaliseren! De buitenkant van alle serviesdelen is namelijk van mat geglazuurd porselein gemaakt, zodat je er bijvoorbeeld een tekst of een tekeningetje met potlood op kunt aanbrengen. En met wat water is het zo weer schoon!

It's My Match is ideaal voor casual eten, on the go. Of het nu een soms iets te haastig ontbijt is, een TV-dinner, of een picknick in het Wilhelminapark. Welke Match is jouw Match? Check het in de winkel of in onze webshop!
 
 
     
 

The Bag Project @ Leeuwin's Serviezenhuis

Winkeltas van stofstalen van Le Jacquard Francais

Eur. 20,00 , waarvan Eur. 5,00 naar het goede doel gaat - Wensambulance Utrecht.

Over de tassen
De stalen van twee Le Jacquard Francais stoffen worden gesneden, een klein deel voor de lus, de rest wordt gebruikt voor de beide kanten van de tas. Stevig gestikt en absoluut one-of-a-kind!

Over de Wensambulance Utrecht
Een groep vrijwilligers die zorgen dat unieke wensen in vervulling gaan voor ernstig zieke mensen, van jong tot oud. Deze mensen zijn in de eindfase van hun leven en zo wordt een mooi moment aan hun laatste, zware tijd toegevoegd. Een prachtig doel met ontzettend goedwillende vrijwilligers.

De tasjes zijn in onze winkel verkrijgbaar. Omdat ze allemaal uniek zijn, worden deze niet online verkocht.

Neem eventueel contact op over de beschikbaarheid via info@leeuwin.nl of 030-2312885.

 

 

The Bag Project: mooie tas, steun een goed doel - Leeuwin's Serviezenhuis
 
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home