Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideen

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Augustus 2018

 
 

 Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies van Midden-Nederland, en nog veel meer!


 Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 

 
 
 
  • Augustus - tweede opruimingsmaand

Van vele merken vele artikelen voor aanbiedingsprijzen:

  • Kwantumkorting bij diverse artikelen

  • Pannensets & losse pannen

  • Laatste artikelen van serviezen en glaswerk die uit productie zijn gegaan

  • Afgeprijsde minder courante artikelen

  • Zie de opruimingspagina.

 
   
  Royal Delft/De Porceleyne Fles Collectabowls - Leeuwin's Serviezenhuis  
  De Porceleyne Fles (Royal Delft)

Een ontzettend hippe naam voor een traditioneel ogend product. De Porceleyne Fles introduceert de Collectabowls. Het is een stapel van drie cilindrische schaaltjes met een deksel. Je kunt ze allemaal stapelen, of een of meer schaaltjes open neerzetten. Een heel leuke manier om bijvoorbeeld chocolade, drop en snoepgoed te presenteren. Of tapas.

Alle vier de onderdelen zijn gedecoreerd in een herkenbare Delftsblauwe stijl, maar ze zijn allen verschillend. Dat geeft een speels effect, en als dit geen Dutch Design is, dan weten wij het ook niet meer!
 
Bestel dit artikel in onze webshop
 
 
  Royal Delft/De Porceleyne Fles Collectabowls - Leeuwin's Serviezenhuis
 
  Christofle Concorde - Leeuwin's Serviezenhuis
 
  Christofle Concorde

Parijs blijft Christofle inspireren. Het nieuwe bestek Concorde, uitgevoerd in edelstaal, haalt zijn inspiratie uit de beroemde Place de la Concorde, met zijn kenmerkende uitgerekte ovalen vorm.

Concorde wordt in een 24-delige samenstelling geleverd, voor zes personen. De glanzende edelstalen bestekhouder wordt meegeleverd en biedt een compacte en zeer stijlvolle opbergplaats aan dit prettig in de hand liggende model. Kenmerkend zijn de diagonale lijntjes in de heften van ieder bestekdeel.
 
Bestel dit artikel in onze webshop
 
 
  Christofle Concorde - Leeuwin's Serviezenhuis

 
  Dibbern Eukalyptus - Leeuwin.nl  
 
Dibbern Eukalyptus


Een rustig groen blaadje op een ivoorwit bord. Geen rand, geen verdere franje. Dat biedt Dibbern je met het nieuwe Eukalyptus decor, dat vooral op de Pure borden zonder rand heel goed naar voren komt.


Het is meteen een uitgebreide reeks, met verschillende maten kop en schotels en borden. Ook met dit decor is het Fine Bone China van Dibbern vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Ben jij toe aan een frisse eucalyptus?
 
 
 
  Vliegenkappen

Ze zijn er weer! Overal beestjes, dus bescherm je fruit en je gerechten met een fijnmazige, vrolijk gedecoreerde vliegenkap!

Vliegenkap 30cm 7,95
Vliegenkap 35cm 9,95
 
     
     
Villeroy & Boch Montauk Beachside

Plezier aan het strand, varen met boten (of toch "schepen"?), schelpen rapen, de zon in de rug, touwen knopen, zand tussen je tenen. Montauk Beachside van Villeroy & Boch verbeeldt deze sfeer in een gezellig servies. Door de lichte kleurstelling krijg je een zomers geheel, waarbij het decor en de kabel-reliefs in de vorm een verwijzing zijn naar het leven aan en op de zee.

Naast gedecoreerd servies is er ook een bijpassende reeks glazen, naar keuze met blauwgekleurde of heldere voet. Verder leveren wij op bestelling nog het ongedecoreerde servies en het bijpassende bestek.
 
 
Demeyere AluPro - Leeuwin.nl
Demeyere AluPro - Leeuwin.nlDemeyere Alu Pro

---Door de Consumentenbond beloond met het label Beste uit de Test---

De pannen van Demeyere uit Herenthals zijn beroemd om hun kwaliteit en afwerking. De Alu Pro is een nieuwe serie pannen van gecoat gietaluminium; pannen met antikleeflaag dus.

Naast liefst 6 maten koekenpannen kent de Alu Pro reeks nog hapjespannen en een pannenkoekenpan. Genoeg keuze dus!

Demeyere geeft aan dat de Alu Pro vijf prettige voordelen kent:
1. Door het gebruik van aluminium is de pan veel lichter. De romp van de pan is 5mm dik, en zou in staal of gietijzer uitgevoerd veel zwaarder zijn geweest.
2. Deze pannen zijn geschikt gemaakt voor koken en bakken op de inductiekookplaat. De TriplInduc constructie zorgt voor een rendement dat tot 30% hoger ligt en maakt de pan haast onvervormbaar, ook in de grote maten.
3. De Radiant bodem is gericht op een zo groot mogelijk contactoppervlak op de kookplaat. Zo staat de pan stabieler en maakt deze optimaal gebruik van de warmtebron.
4. De 18/10 Edelstalen greep blijft door een uitgekiend ontwerp laag van temperatuur en is prettig in het gebruik.
5. De antikleeflaag bestaat uit 5 lagen. Deze laag is zeer duurzaam en maakt de pan bij uitstek geschikt voor gerechten met bijvoorbeeld ei-, aardappel- of visgerechten.
 
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home