Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeën

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

September 2020

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer! Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 

Corona/COVID-19 Update:

Vanwege de situatie rond COVID-19 houden wij ons aan de protocollen van het RIVM. Bij ons betekent dat:

- 1,5 meter afstand houden, en dus ook geen fysiek contact

- Voor al onze bezoekers is ontsmettende wasgel/alcohol beschikbaar. Maak er gebruik van!

- Betalingen bij voorkeur met PIN, contactloos bij bedragen beneden €50,00

- Heb je symptomen van het virus , dan kan je ook via telefoon (030-2312885), e-mail of onze webshop bestellen, en wij kunnen de aflevering door de pakketdienst van PostNL laten uitvoeren

 


 

Klik hier voor onze actuele openingstijden     
  iittala Teema Honey geel - Leeuwin.nl  
  iittala Teema Honey geel

Na enkele vale en diepe kleuren te hebben uitgebracht, wordt het bekende servies Teema van iittala nu uitgebreid met het vrolijke Honey Yellow. Daar vrolijkt je tafel van op!

Teema was er al eens eerder in mosterdgeel en, nog langer geleden, pastelgeel. Deze kleur is nieuw en een beetje frisser. Natuurlijk is Teema Honey te combineren met de andere uitvoeringen van Teema, inclusief de witte variant. En net zo vaatwasserbestendig, ovengeschikt, magnetrongereed. Ga voor geel!
 
     
 
 
Koop iittala Teema Honey
 in onze webshop
 
 
     
  Rosenthal Heritage Turandot - Leeuwin.nl  
  Rosenthal Heritage Turandot

Gianni Cinti is door Rosenthal uitgenodigd om, met hun archief dicht bij de hand, een Heritage collectie samen te stellen. Dat is een bijzonder geheel geworden: drie serviescollecties, met bijzondere combinaties van kleuren en decors. Recent in onze collectie toegevoegd is de Turandot collectie: een feest van blauw, goud en gedetailleerde natuurdecors... met een heel bijzonder detail.

Rosenthal Heritage Turandot - Leeuwin.nlTurandot heeft blauwe en witte onderdelen. De blauwe delen hebben een diep donkerblauwe hoofdkleur, een gouden rand, en als bijzonder detail witte uitsparingen, in de vorm van bloemen en takken. Het effect is heel kunstzinnig, dit zie je niet zomaar ergens anders.

Bij de witte variant zijn er full colour bloemen, planten en kruiden, en blauwe uitsneden van planten - het tegenovergestelde van de blauwe versie. Het meest bijzondere detail: ieder wit serviesdeel is voorzien van een witte decoratie in reliëf. Wit-op-wit decoratie is een liefhebberij van de beste Duitse fabrikanten, en voor porseleinkenners een hoogtepunt van vaardigheid en creativiteit. Door de assymetrische plaatsing en verschillende uitvoeringen, met streepjes, puntjes of vegen, zijn het de bijzondere details van Turandot die het servies naar een hoger niveau brengen.

Zoals het blauw met het wit combineert, zoals de witte uitsparingen met de blauwe bloemsilhouetten combineren: Turandot is echt East-meets-West, met een Yin & Yang-achtige benadering.

In onze winkel kan je een selectie van het servies bewonderen. Naast serviesdelen zijn er ook schalen voor snoep, je sleutels of een chique tapasmaaltijd. Er zijn vazen, er zijn zelfs porseleinen doosjes.

Als je iets bijzonders van je tafel durft te maken, kijk dan eens goed naar Turandot!

 
 
Rosenthal Heritage Turandot - Leeuwin.nl
 
  Heinen Delft Blauw Vouw collectie - Leeuwin.nl

 
  Heinen Blauw Vouw

De Blauw Vouw collectie van Heinen Delft wordt uitgebreid. Het is nu een volwaardig servies geworden, en daarnaast zijn er mooie vazen bij uitgebracht.

Blauw Vouw is van de hand van Romy Kuhne en is een combinatie van wit porselein met vouwpatronen (als van Japans origami) en een licht gebloemd Delftsblauw decor. Naast de erg leuke vazen zijn er nu ook een ovale serveerschaal, een ovale schotel met ruimte voor iets lekkers ernaast, en een ook al ovale serveerschaal/slakom.

Zo is deze collectie nog veelzijdiger geworden. Ideaal voor een geschenk, of om je eigen interieur op te leuken. En misschien ben je er wel zo gek ervan, dat je het als servies kiest!
 

 

Bestel Heinen Blauw Vouw in onze webshop 
  Heinen Delft Blauw Vouw collectie - Leeuwin.nl

 
     
  Villeroy & Boch Lave Glace en Beige - Leeuwin.nl  
 
Villeroy & Boch Lave Glacé & Lave Beige

Twee nieuwe kleurvarianten breiden de Lave by Villeroy & Boch collectie verder uit. Deze "reactive-glaze" aardewerken serie, met steeds weer anders uitpakkend kleurenverloop, is er nu ook in de uitvoeringen Glacé en Beige.

Beige kenmerkt zich door een combinatie van vele lichte en donkere bruintinten. Een gezellige, beetje retro-seventies uitstraling is het gevolg. Net als bij de andere kleuren bestaat de reeks uit zeven onderdelen: een beker met oor, een beker zonder oor, een beetje verdiepte serveerschaal van 28cm, een dinerbord, een ontbijtbord, een diep bord, en een dessertschaaltje/mueslischaaltje.

Ook in de Glacé-uitvoering kan je deze onderdelen kiezen. Deze kleurstelling bestaat vooral uit tinten in lichtblauw, met uitschieters in de details tussen wit en donkerder blauwtinten. Heel speels en fris.

Natuurlijk zijn zowel Lave Beige als Lave Glacé te combineren met elkaar, of met de andere varianten Bleu en Gris. Kom maar proberen in onze winkel!
 
Koop Villeroy & Boch Lave servies in onze webshop
 

 
 
Villeroy & Boch Lave Glace - Leeuwin.nl
 
 
Schott Zwiesel Fortune - Leeuwin.nl
 
 
Schott Zwiesel Fortune


Het gewone bekerglas keert weer terug naar charmante geslepen uitvoeringen. Door de vaak forse maten, blijft ook zo'n glas toch een beetje stoer, en bij Schott Zwiesel zorgt de uitvoering in Tritan-glas ervoor dat het ook nog behoorlijk sterk is. Nieuw in deze trend is Fortune.

Van Fortune kan je een compact allroundglas krijgen, een groot longdrinkglas, en een whiskyglas.

 
Koop Zwiesel Fortune glazen in onze webshop
 

 
 
Villeroy & Boch NewMoon - Leeuwin.nl

 
  Villeroy & Boch NewMoon

Een wit servies met ronde vormen, hoe saai is dat? Zo denken sommige mensen over wit servies met een moderne vorm. Niet hier! NewMoon is een spannend vormgegeven introductie van Villeroy & Boch. In licht cremekleurig Premium Porcelain uitgevoerd is NewMoon echt iets bijzonders geworden. De rand van het servies is asymmetrisch; dun aan de ene kant en breed aan de andere kant.

Ook bijzonder: naast servies is er ook een bijpassend edelstalen bestek verkrijgbaar, met een al net zo eigenwijze vormgeving.

NewMoon kent vele verschillende maten borden en schalen en is een fijn servies om je tafel mee te dekken. Door een bord maar een klein beetje te draaien ziet het er al direct weer anders uit!


 
Bestel Villeroy & Boch NewMoon servies of bestek in onze webshop
 

 
 
Villeroy & Boch NewMoon - Leeuwin.nl
 
     
  En verder toegevoegd in onze webshop...
 
Le Jacquard Francais diverse kleden en servetten

Kijk in de shopWedgwood Vera Wang Lace Gold serviescollectie

Kijk in de shopRoyal Doulton Coffee Studio serviescollectie: verdere uitbreiding

Kijk in de shopAlessi bestekcollectie Mami: verdere uitbreiding

Kijk in de shopZilverstad fotolijstjes

Kijk in de shop   
     
 
 
Bestel deze waterkoker in onze webshop
 
 
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home