Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Juni  2019

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer!

Met nieuwe producten en series van de belangrijkste beurs uit ons vakgebied, die in Februari in Frankfurt gehouden werd. Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 
     
 

The Bag Project @ Leeuwin's Serviezenhuis

Winkeltas van stofstalen van Le Jacquard Francais

Eur. 20,00 , waarvan Eur. 5,00 naar het goede doel gaat - Wensambulance Utrecht.

Over de tassen
De stalen van twee Le Jacquard Francais stoffen worden gesneden, een klein deel voor de lus, de rest wordt gebruikt voor de beide kanten van de tas. Stevig gestikt en absoluut one-of-a-kind!

Over de Wensambulance Utrecht
Een groep vrijwilligers die zorgen dat unieke wensen in vervulling gaan voor ernstig zieke mensen, van jong tot oud. Deze mensen zijn in de eindfase van hun leven en zo wordt een mooi moment aan hun laatste, zware tijd toegevoegd. Een prachtig doel met ontzettend goedwillende vrijwilligers.

De tasjes zijn in onze winkel verkrijgbaar. Omdat ze allemaal uniek zijn, worden deze niet online verkocht.

Neem eventueel contact op over de beschikbaarheid via info@leeuwin.nl of 030-2312885.


 

 

The Bag Project: mooie tas, steun een goed doel - Leeuwin's Serviezenhuis
 
     
  Keltum Bries - Leeuwin's Serviezenhuis  
  Keltum Bries is terug

Keltum brengt het succesmodel Bries weer terug in het assortiment. Dit zwaar uitgevoerde model combineert een glanzende bovenzijde met een sterk gematteerde greep. Het mes, uit een stuk gemaakt, houdt prettig vast door de nadrukkelijke, bijna hoekige vorm. Dat geldt ook voor de lepels en vorken, terwijl een espressolepeltje met zijn zeer kleine, fijne greep een heel subtiel en eenvoudig ontwerp heeft.

Bries was al eerder onderdeel van het Keltum assortiment, maar het ontwerp is zelfs nog wat ouder. Het stamt uit de tijd dat Gero - een merk van Keltum - nog een hoogwaardige 18/10 edelstalen collectie had, en stond toen onder de naam Scala bekend. Het model is sindsdien wel iets gewijzigd, maar heeft zijn kenmerkende klare stijl behouden.

 
Bestel dit bestek
in onze webshop
 

 
  Keltum Bries - Leeuwin's Serviezenhuis  
     
   
  Thomas Nature

De serviezen van Thomas zijn meestal zeer consequent van kwaliteit, maar Nature is anders. Alle onderdelen zijn steeds op details verschillend. De vorm en de maat liggen vast, maar in de productie komen er steeds pikkeltjes en kleurtjes op een andere manier uit de oven. Het resultaat is speels en een beetje retro.

Nature is beschikbaar in de kleurstellingen Sand, Water en Leaf. Alle artikelen zijn per stuk verkrijgbaar, dus je kunt je eigen combinatie van kleuren maken. Natuurlijk is het servies vaatwasmachine- en magnetronbestendig.
 
Bestel dit servies
in onze webshop
 


 
 
Proud Mary van Royal Delft - Leeuwin's Serviezenhuis
 
  Royal Delft Proud Mary

Proud Mary is een sierobject van De Porceleyne Fles/Royal Delft, ontworpen door designers Koens & Middelkoop. Het is een verwijzing naar Mary Stuart, de echtgenote van Willem III, stadhouder van Nederland en koning van Engeland. ij was een groot verzamelaar en liefhebber van Delfts aardewerk. Proud Mary bestaat steeds uit vier onderdelen en is in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Dit is nu een prachtig cadeau voor je buitenlandse vrienden of zakenrelatie. Maar ook in je huis of kantoor is Proud Mary een statement: Dutch Design is belangrijk voor je. Mooie spullen, zelfs zonder functie, mogen weer! Wees zelf ook trots op deze trotse Maria.
 
Koop Proud Mary
in onze webshop
 

 
  Proud Mary van Royal Delft - Leeuwin's Serviezenhuis  
 
 
     
 

 
  iittala Raami

Raami, fins voor 'frame' of 'raamwerk', is een nieuwe collectie die bij Leeuwin's Serviezenhuis dit voorjaar geÔntroduceerd is. Er zijn glazen, er is een servies, en ook leuke sfeerlichtjes ontbreken niet.

De handtekening van Jasper Morrison is duidelijk te zien: wij hebben in onze winkel nog de series Moon van Rosenthal en het bestek KnifeForkSpoon van Alessi. De afgeronde vormen komen overeen, het gebruiksgemak is groot.

De serviesonderdelen van vitroporselein zijn "oven-to-table", vaatwasmachine-, magnetron- en vriezerbestendig. Reuze praktisch dus en reuze leuk om te zien!

 
Koop iittala Raami
in onze webshop
 

 
   
     
  Rosendahl Grand Cru voorraadpotten - Leeuwin.nl
 
 
Rosendahl Grand Cru collectie

Het merk Rosendahl is nieuw in ons assortiment, en wij zijn begonnen met een reeks glazen producten uit de Grand Cru collectie. Deze reeks biedt drinkglazen, maar ook keukenglaswerk.

Met de kenmerkende vier voren in de ronde glazen zien wij een consequent doorgevoerde stijl in deze producten. Maar stijl gaat niet boven functie. Er zijn drinkglazen voor warme dranken, whiskybekers, een waterkaraf, maar wij hebben ook ovenschalen en voorraadpotten in dezelfde stijl. De glazen voorraadpotten hebben een houten schroefdeksel. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook reuze praktisch. Bovendien zijn er vele maten, dus kun je een klein beetje pasta bewaren, maar ook een pot vol met lollies.

Rosendahl is een Deens designmerk, met vooral glaswerk, maar ook vele andere producten in de collectie. Ook het merk Holmegaard, eveneens van oorsprong een glasfabriek, hoort bij Rosendahl. Kom maar eens kijken in onze winkel!
 
     
  Rosendahl Grand Cru theeglazen en waterkaraf met glazen - Leeuwin.nl  
     
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home