In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 
 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

April 2018

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies van Midden-Nederland, en nog veel meer!


 Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 

In maart en april komen de nieuwste collecties van de jaarlijkse Ambiente beurs in Frankfurt bij ons binnen. Veel nieuwe series in allerlei stijlen, en handige nieuwe vindingen.

 

 

Thomas Sunny Day Nordic Blue - Leeuwin.nl

Thomas Sunny Day Nordic Blue

Sunny Day, het rijkgekleurde servies van Thomas, is uitgebreid met de nieuwe kleur Nordic Blue. Deze blauwkleur is een beetje valer of zachter dan veel andere donkerblauwe kleuren. Dit geeft een rustige uitstraling die goed past bij veel moderne interieurs, bijvoorbeeld bij gebruik van veel licht hout.

Er zijn veel serviesdelen verkrijgbaar in de Nordic Blue kleur, maar je kunt natuurlijk ook de combinatie aangaan met een of meerdere ander kleuren van Sunny Day, zoals Raspberry of Greige. Ook als uitbreiding op wit porselein is Nordic Blue zeer geslaagd.
Thomas Sunny Day Nordic Blue - Leeuwin.nl
 
Demeyere AluPro - Leeuwin.nl
Demeyere AluPro - Leeuwin.nlDemeyere Alu Pro

De pannen van Demeyere uit Herenthals zijn beroemd om hun kwaliteit en afwerking. De Alu Pro is een nieuwe serie pannen van gecoat gietaluminium; pannen met antikleeflaag dus.

Naast liefst 6 maten koekenpannen kent de Alu Pro reeks nog hapjespannen en een pannenkoekenpan. Genoeg keuze dus!

Demeyere geeft aan dat de Alu Pro vijf prettige voordelen kent:
1. Door het gebruik van aluminium is de pan veel lichter. De romp van de pan is 5mm dik, en zou in staal of gietijzer uitgevoerd veel zwaarder zijn geweest.
2. Deze pannen zijn geschikt gemaakt voor koken en bakken op de inductiekookplaat. De TriplInduc constructie zorgt voor een rendement dat tot 30% hoger ligt en maakt de pan haast onvervormbaar, ook in de grote maten.
3. De Radiant bodem is gericht op een zo groot mogelijk contactoppervlak op de kookplaat. Zo staat de pan stabieler en maakt deze optimaal gebruik van de warmtebron.
4. De 18/10 Edelstalen greep blijft door een uitgekiend ontwerp laag van temperatuur en is prettig in het gebruik.
5. De antikleeflaag bestaat uit 5 lagen. Deze laag is zeer duurzaam en maakt de pan bij uitstek geschikt voor gerechten met bijvoorbeeld ei-, aardappel- of visgerechten.
 
Schott Zwiesel Sensa - Leeuwin.nl

Schott Zwiesel Sensa

De nieuwe serie Sensa van Schott Zwiesel is een handzaam glas met een duidelijke eigen identiteit. Er is meer dan een mooie vorm; er is goed nagedacht over het passend maken van de glazen voor verschillende wijnen, zodat het karakter van, bijvoorbeeld, een sauvignon blanc, goed naar voren komt als je het juiste glas gebruikt.

Sensa glazen zijn machinaal geproduceerd uit Tritan glas, zodat ze extra sterk zijn en bovengemiddeld vaatwasmachinebestendig zijn. Stevig, stijlvol en smaakvol: met Sensa glazen zit je er weer warmpjes bij!

Schott Zwiesel Sensa - Leeuwin.nl


Graef melkopschuimer MS-7xx

Een elektrische melkopschuimer koop je al voor een tientje. Deze niet. Maar de Graef melkopschuimer MS-7-serie is dan wel van een hoge kwaliteit, praktisch in het gebruik en hoogwaardig afgewerkt.

De melkkan is uitneembaar en is van roestvrijstaal gemaakt, in een hoogglanzende uitvoering. Deze mag zelfs in de vaatwasmachine! De kan is groot genoeg voor 200ml melk, wat tot 400ml schuim kan opleveren.

Het apparaat is 20,5cm hoog en leverbaar in rood, wit, of zwart. Je kunt met een knop kiezen voor koude of warme bereiding. De temperatuur wordt automatisch gecontroleerd en de melkopschuimer schakelt zichzelf automatisch uit.

De Graef is een gemakkelijk, stijlvol apparaat waar je van op aan kunt. Je gaat vanzelf bij de buren aanbellen, of zij nog wat melk hebben die je mag opschuimen...
 

Serax Terres de Reves - Leeuwin.nl
Serax Terres de Reves - Leeuwin.nl
Serax Terres de Reves


Een nieuw merk binnen onze gelederen is Serax. Wij hebben in eerste instantie voor de Terres de Reves collectie gekozen, een zeer uitgebreide reeks, waarvan alle onderdelen los verkrijgbaar zijn. Dus of je nu op zoek bent naar een paar leuke bekers, een stel leuke borden, of een best wel compleet servies, met Terres de Reves heb je er een eigentijdse keuze bij.

Terres de Reves is ontworpen door Anita LeGrelle, op basis van een aardewerken kunstwerk dat zij gemaakt had, en vervolgens weer uit elkaar haalde. Hiermee maakte ze de eerste mal voor een schaaltje, dat het begin van deze serie zou blijken.

Het uitgangspunt is de aarde: alles lijkt wel op elkaar, maar is steeds net een beetje anders, zoals geen rots en geen boom ooit exact hetzelfde zijn. De tinten zijn ook heel aards, met veel bruin en beige en blauwachtige steenkleuren. Het kleurverloop en de dunne uitvoering maken Terres de Reves echt iets bijzonders. Veel artikelen zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, zodat je lekker kunt mixen. Er zijn meer dan 100 artikelen om uit te kiezen, met alle verschillende maten en kleuren bij elkaar.

Deze reeks kent niet alleen steenkleuren, maar is ook van stoneware gemaakt, waardoor het zeer sterk is. Serax heeft ervoor gekozen, om dit stoneware zo dun mogelijk te laten uitvoeren, waardoor het weliswaar niet langer ovenbestendig is, maar wel lekker licht en elegant.

Je vind Serax direct voorin onze winkel en binnenkort ook op onze webshop.
Serax Terres de Reves - Leeuwin.nl
 
Sabre Ananas - Leeuwin.nl
Sabre Ananas

De kunststoffen bestekdelen van Sabre toveren een glimlach op je gezicht. De nieuwste volkunststoffen collectie is Ananas. Je mag zelf naar de plaatjes kijken om te zien waarom juist die naam gekozen is...

In de reeks zijn verschillende delen te krijgen, wij hebben in eerste instantie vooral koffielepels in onze vaste collectie opgenomen. Bij temperaturen tot 40 graden Celsius is de volkunststof collectie gegarandeerd vaatwasmachinebestendig. Sabre Ananas is verkrijgbaar in de kleuren Orange, Turquoise, Rose en Vert Jardin.
 
Sabre Ananas - Leeuwin.nl
 

 Bekijk en bestel deze serie in onze webshop

 
 
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice