???????
 
Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Maart-April 2020

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer! Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 

Corona/COVID-19 Update:

Op onze nieuwspagina is er nu even weinig nieuws. We krijgen weinig producten binnen, en ook weinig nieuwe. Dat komt door de "Coronacrisis". Onze winkel is NIET gesloten. Door COVID-19/Corona hebben wij onze openingstijden wel aangepast, zie de Google vermelding. Daarnaast is onze webshop nog volop actief. Wij staan, ook in deze moeilijke tijden, voor je klaar.

 
De grote vakbeurs in Frankfurt is weer geweest. In de komende weken en maanden komen er veel nieuw geintroduceerde series en artikelen in onze winkel. Hou deze pagina in de gaten, kijk op onze Facebookpagina en kom vooral ook kijken in onze winkel!

     
  Gien Le Jardin du Palais - Leeuwin.nl  
 
Gien Le Jardin du Palais
 
 
De nieuwste van Gien is een ronduit onbescheiden servies. Le Jardin du Palais is letterlijk een paleistuin, zo een van het soort van een koning met zijn eigen dierentuin en planten uit de hele wereld. Gevat in cremewitte of zwarte achtergronden en met volle, felle kleuren is dit een prachtige verrijking van je huis.

Natuurlijk is Le Jardin du Palais geschikt voor het samenstellen van een fijn klassiek theeservies, maar je kunt er ook een compleet tafelservies van kiezen, of enkele speciale artikelen om je huis te decoreren. In alle gevallen kan je gaan genieten van de vele speciale details op Le Jardin du Palais.

 
 
Gien Le Jardin du Palais - Leeuwin.nl
 
 
 
  Eva Solo waterkoker 1,5L - Leeuwin.nl
 
Eva Solo waterkoker Nordic/Tools Design
  Eva Solo waterkoker 1,5L - Leeuwin.nlNatuurlijk is dit niet de enige waterkoker die je kunt kiezen. Maar deze elektrische waterkoker van Eva Solo is wel bijzonder. Bijzonder mooi, vinden ook velen. De roestvrijstalen kan is mat uitgevoerd, met een simpel cilindrisch ontwerp, dat onderaan subtiel afgerond is en bovenaan een fijne - maar minimalistisch ontworpen - schenktuit heeft.

De koker heeft een simpele aan/uit knop, en het ontwerp van die knop komt terug in de stip op de eikenhouten greep. Die fijne greep maakt het ontwerp wat warmer, op die typische manier van "Scandinavisch design".

De koker staat op een iets oversized kookeiland in mat zwart kunststof, dat makkelijk in het gebruik is en de warmte naar de ketel brengt zonder je aanrecht te oververhitten.

De deksel lijkt op de elektrische unit, ook een vlakke zwarte kunststof plaat met een gat in het midden. Hier is dat gat voorzien van een raster, een filter om de kan door te vullen. Zo hoeft hij niet steeds helemaal open.

 
 
 
Bestel deze waterkoker in onze webshop
 
 
 
Villeroy & Boch MetroChic - Leeuwin's Serviezenhuis
 
 
Villeroy & Boch MetroChic

Villeroy & Boch MetroChic - Leeuwin's Serviezenhuis
De Signature collectie van Villeroy & Boch vertegenwoordigt de top van wat dit klassemerk kan. Nieuw in deze collectie is MetroChic, dat een combinatie is van een strakke, maar klassieke vorm, en ivoorwit Bone China porselein. MetroChic is in het wit verkrijgbaar als MetroChic Blanc, maar kijk vooral ook naar MetroChic. Zonder toevoeging, da's wel zo chique.

MetroChic is gedecoreerd met goud en zwart, in geometrische vormen met vooral wat dikkere lijnen. Dit geeft het servies nog meer cachet: hier staat wat op tafel.

De borden zijn praktisch van formaat en de meeste passen dus goed in de vaatwasmachine. Dit servies is daar, ondanks het gouddecor, ook niet zo bang voor. De gouddecoratie is namelijk "inglaze" aangebracht. Het goud zit dus niet bovenop het servies, maar erin. Dat vermindert de slijtage.

Ontegenzeggelijke klasse. Villeroy & Boch MetroChic.
 
 
Villeroy & Boch MetroChic - Leeuwin's Serviezenhuis

 
  Royal Delft - De Porceleyne Fles Proud Mary
Royal Delft Proud Mary Flower 30cm - Leeuwin's Serviezenhuis
De handbeschilderde Proud Mary is 30 centimeter hoog, een flink formaat. Prachtig om neer te zetten - daar blijft het dan ook bij, want Proud Mary is ook wat dat betreft een echt koninginnetje: ze kan niets, behalve ergens staan mooi te wezen!

Een Proud Mary bestaat uit vier elementen: het hoofd, de kraag, het lijfje en de jurk. Naast de afgebeelde Flower uitvoering zijn op bestelling nog verschillende andere handbeschilderde Proud Mary's verkrijgbaar. Daarnaast zijn er de kleinere (17cm hoge) Proud Mary's, die weliswaar niet handbeschilderd zijn, maar wel een stuk voordeliger. Verschillende van onze klanten sparen ze al. De kleine Proud Mary is te bestellen in onze webshop.

 
  Stelton Emma Dark blue Metallic

Stelton Emma Dark blue metallic - Leeuwin's ServiezenhuisDe Stelton Emma serie is een moderne en succesvolle reeks van dit Deense designmerk. De kannen van Emma hebben een houten, gebogen greep, en werden al in grijs, wit, lichtblauw en zwart geleverd. Nu is er de Dark Blue Metallic uitvoering. En bedenk eens hoe slim deze reeks is: de theepot heeft een deksel met een dubbel geÔntegreerd filter, dat afsluitbaar en natuurlijk afneembaar is.

De theepot heeft een inhoud van 1,0 liter, de smallere maar hogere koffiekan is 1,2 liter groot. Beide zijn thermoskannen en houden je dranken urenlang warm. Dan is er nog de waterkoker, die elektrisch werkt en eveneens 1,2 liter groot is.

 
Bestel Stelton Emma in onze webshop
 

 
 
Robbe & Berking 12 - Leeuwin.nl

 
  Robbe & Berking 12

Het 12-meter jacht is een begrip onder de kenners van houten zeilschepen. Robbe & Berking, naast zilverfabrikant ook bouwer van houten schepen, ontwikkelde op basis van de elegantie die bij dit scheepsconcept hoort een nieuw bestek. De naam is weinig inventief: "12", wij spreken het uit als "twelve". Het bestek zelf is echter heel bijzonder.

Het mes verwijst in zijn vormgeving duidelijk naar een zeil, en ligt door een combinatie van scherpe vouwen en zachte rondingen erg fijn in de hand. De vork en de lepel zijn heel subtiel: op het eerste gezicht een eenvoudige vorm met veel platte vlakken. Maar de elegantie zit hem in de details: op de grens tussen het heft en de "bak" zit een heel dun gestileerde krop. Het bestek lijkt bijna breekbaar, maar dat is puur een effect van het ontwerp.

Omdat kwaliteit niet iets is waarop Robbe & Berking bezuinigd, is dit bestek geen scherpe aanbieding. Een 3-delig tafelcouvert kost Eur. 601,00, in 150-grams verzilverd is dit Eur. 250,00. Zoveel schoonheid kent wel zijn prijs.

"12" wordt in zilver of verzilverd uitgevoerd en is verkrijgbaar met enkele tientallen verschillende onderdelen, waardoor je een zeer uitgebreid bestek kunt samenstellen. Zelfs genoeg voor een heel grote boot...

 
  Robbe & Berking 12 - Leeuwin.nl
 
     
 

The Bag Project @ Leeuwin's Serviezenhuis

Winkeltas van stofstalen van Le Jacquard Francais

Eur. 20,00 , waarvan Eur. 5,00 naar het goede doel gaat - Wensambulance Utrecht.

Over de tassen
De stalen van twee Le Jacquard Francais stoffen worden gesneden, een klein deel voor de lus, de rest wordt gebruikt voor de beide kanten van de tas. Stevig gestikt en absoluut one-of-a-kind!

Over de Wensambulance Utrecht
Een groep vrijwilligers die zorgen dat unieke wensen in vervulling gaan voor ernstig zieke mensen, van jong tot oud. Deze mensen zijn in de eindfase van hun leven en zo wordt een mooi moment aan hun laatste, zware tijd toegevoegd. Een prachtig doel met ontzettend goedwillende vrijwilligers.

De tasjes zijn in onze winkel verkrijgbaar. Omdat ze allemaal uniek zijn, worden deze niet online verkocht.

Neem eventueel contact op over de beschikbaarheid via info@leeuwin.nl of 030-2312885.

 

 

The Bag Project: mooie tas, steun een goed doel - Leeuwin's Serviezenhuis
 
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home