???????
 
Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Juni 2020

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer! Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 

Corona/COVID-19 Update:

Onze winkel is gewoon geopend. Vanwege de situatie rond COVID-19 houden wij ons aan de protocollen van het RIVM. Bij ons betekent dat:

- 1,5 meter afstand houden, en dus ook geen fysiek contact

- Voor al onze bezoekers is ontsmettende wasgel/alcohol beschikbaar. Maak er gebruik van!

- Betalingen bij voorkeur met PIN, contactloos bij bedragen beneden Ä50,00

- Heb je symptomen van het virus , dan kan je ook via telefoon (030-2312885), e-mail of onze webshop bestellen, en wij kunnen de aflevering door de pakketdienst van PostNL laten uitvoeren.

 

Onze actuele openingstijden


 

     
  Thomas Trend Colour - Leeuwin.nl  
 
Thomas Trend Colour

Stevig ogend servies in wit of gedekte kleuren past goed in de populaire industriŽle stijl. Maar wat als het servies nou ook echt stevig is? En een designklassieker van de vroegste jaren 80? Thomas Trend is in het wit al goed 40 (VEERTIG!) jaar in productie, en komt dit jaar voor het eerst uit in drie fraaie kleuren: Night Blue, Moon Grey en Ice Blue.

De degelijke vorm, de gedekte kleuren en de subtiele cirkels in het glazuur van het porselein maken een fraai geheel, dat vooral in verschillende combinaties erg goed uitkomt.
 
  Thomas Trend Colour - Leeuwin.nl  
 
 
Bestel dit Thomas servies in onze webshop
 

 
  Gien Le Jardin du Palais - Leeuwin.nl  
 
Gien Le Jardin du Palais
 
 
De nieuwste van Gien is een ronduit onbescheiden servies. Le Jardin du Palais is letterlijk een paleistuin, zo een van het soort van een koning met zijn eigen dierentuin en planten uit de hele wereld. Gevat in cremewitte of zwarte achtergronden en met volle, felle kleuren is dit een prachtige verrijking van je huis.

Natuurlijk is Le Jardin du Palais geschikt voor het samenstellen van een fijn klassiek theeservies, maar je kunt er ook een compleet tafelservies van kiezen, of enkele speciale artikelen om je huis te decoreren. In alle gevallen kan je gaan genieten van de vele speciale details op Le Jardin du Palais.
 
Bestel dit Gien aardewerk in onze webshop
 

 
 
Gien Le Jardin du Palais - Leeuwin.nl
 
 
 
  Eva Solo waterkoker 1,5L - Leeuwin.nl
 
Eva Solo waterkoker Nordic/Tools Design
  Eva Solo waterkoker 1,5L - Leeuwin.nlNatuurlijk is dit niet de enige waterkoker die je kunt kiezen. Maar deze elektrische waterkoker van Eva Solo is wel bijzonder. Bijzonder mooi, vinden ook velen. De roestvrijstalen kan is mat uitgevoerd, met een simpel cilindrisch ontwerp, dat onderaan subtiel afgerond is en bovenaan een fijne - maar minimalistisch ontworpen - schenktuit heeft.

De koker heeft een simpele aan/uit knop, en het ontwerp van die knop komt terug in de stip op de eikenhouten greep. Die fijne greep maakt het ontwerp wat warmer, op die typische manier van "Scandinavisch design".

De koker staat op een iets oversized kookeiland in mat zwart kunststof, dat makkelijk in het gebruik is en de warmte naar de ketel brengt zonder je aanrecht te oververhitten.

De deksel lijkt op de elektrische unit, ook een vlakke zwarte kunststof plaat met een gat in het midden. Hier is dat gat voorzien van een raster, een filter om de kan door te vullen. Zo hoeft hij niet steeds helemaal open.

 
 
 
Bestel deze waterkoker in onze webshop
 
 
  Stelton Emma Dark blue Metallic

Stelton Emma Dark blue metallic - Leeuwin's ServiezenhuisDe Stelton Emma serie is een moderne en succesvolle reeks van dit Deense designmerk. De kannen van Emma hebben een houten, gebogen greep, en werden al in grijs, wit, lichtblauw en zwart geleverd. Nu is er de Dark Blue Metallic uitvoering. En bedenk eens hoe slim deze reeks is: de theepot heeft een deksel met een dubbel geÔntegreerd filter, dat afsluitbaar en natuurlijk afneembaar is.

De theepot heeft een inhoud van 1,0 liter, de smallere maar hogere koffiekan is 1,2 liter groot. Beide zijn thermoskannen en houden je dranken urenlang warm. Dan is er nog de waterkoker, die elektrisch werkt en eveneens 1,2 liter groot is.

 
Bestel Stelton Emma in onze webshop
 

 
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home