In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


 Sitemap Leeuwin.nl

 

Een goed idee

 

WMF in onze webshop
serviezenhuis.com

WMF

 
   


Met een van de grootste collecties van alle merken bij Leeuwin's Serviezenhuis is WMF een topmerk in de breedte. Het merk, opgericht in 1853, biedt vrijwel alles dat handig of nodig is in je keuken, en een uitgebreid assortiment aan tafel- en woonaccessoires.

De Württembergische MetallwarenFabrik, zoals WMF voluit heet, heeft een rijk verleden, met fraaie glazen en metalen Jugendstilvoorwerpen uit het begin van de 20e eeuw. In de jaren 30 en 50 heeft WMF diverse klassieke bestekmodellen uitgebracht in een collectie die nog steeds vernieuwd wordt. Ook op het gebied van keukenhulpjes, bijzondere bestekdelen als cocktailvorkjes en kinderbestekken en met snelkookpannen is WMF een innovatief merk.

De WMF collectie is zo groot, dat wij onze klanten regelmatig de productcatalogus moeten tonen om duidelijk te maken wat er is - met alleen WMF zouden we al onze hele winkel kunnen vullen. Dan kan jij je huis er toch ook aardig mee verrijken, denken wij.

 

Bestek van WMF

De collectie bestekken van WMF is zeer breed. Beginnend met enkele voordelige bestekken in staal, loopt de collectie naar zeer vele modellen, grotendeels  in Cromargan® edelstaal. Modern, klassiek, groot of klein: alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

In de laatste jaren heeft WMF de Protect bewerking bedacht, die op de bestekken uit de middelste prijsklassen en hoger wordt toegepast. Protect bestek is extra krasbestendig. Natuurlijk kan ook dit bestek krassen, maar het blijft veel langer mooi.

Sommige series bestek zijn extra uitgebreid terwijl er ook nog 'neutraal' uitgevoerde uitbreidingsseries zijn, met aspergescheppen, viscouverts, spaghettitangen en steakcouverts.

Geschenken van WMF

WMF heeft theeglazen, barsets, dienbladen, kandelaars en sapkannen in de collectie. En nog tientallen andere soorten geschenken. Zelfs glazen fruitschalen of een set wijnglazen zijn in hun collectie te bestellen.

WMF heeft voor kinderen een uitgebreide serie kindercouverts en andere leuke geschenken, in staal, verzilverd en ook met vrolijk gekleurd kunststof erin verwerkt.

Pannen van WMF

WMF heeft diverse pannenseries, waarvan de betere series tot de top op kookgebied behoren. Bovendien blinkt WMF ook in pannen uit door een uitgebreid gamma te presenteren, met tientallen verschillende koekenpannen en ook braadsledes en fluitketels. Veel WMF pannen hebben een zogenaamde Transtherm bodem, die extreem treksterk is en daardoor zelfs de overstap van een gaskookplaat naar elektrisch of inductiekoken kan overleven, wat de meeste andere pannen zeker niet kunnen hebben!

In de keuken met WMF

Wat is een keuken zonder keukenhulpjes? Heel opgeruimd, maar je kunt er niks mee! Daarom levert WMF diverse series keukenhulpjes, met pizzasnijders, vele verschillende gardes, soeplepels, vleesvorken en ook boterkrullers. Om dat allemaal netjes op te ruimen kan je natuurlijk een keukenla vrijmaken, maar je kan het ook ophangen. Dus heeft WMF ook diverse hangrekken en uitbreidbare ophangsystemen.

Ten slotte wijzen we nog graag even op de peper-, zout- en kruidenmolens van WMF. Deze hebben een keramisch Ceramill® maalwerk, dat veel minder slijt dan een stalen maalwerk en meer voor allerlei andere kruiden geschikt is.