In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
     
   
 

bij

 
 
 
 
 
Christofle verzilverd bestek - Leeuwin.nl

 

 

 

 

 

 

 

Christofle bestekcassette - Leeuwin.nl

 

 

 

 

 

 


Christofle in onze webshop
serviezenhuis.com

 

Christofle bestek - Leeuwin.nlLeven in een wereld van luxe

Tafelen en decoreren. Dat is het thema van Christofle. Eerst en vooral is het de presentatie van Frankrijk op tafel die Christofle nastreeft. Echter, Christofle is geen 'porseleinboer' uit Limoges, maar de Couturier de la Table uit Parijs. In deze hoedanigheid is Christofle de verwezenlijking van de Parijse levensstijl. En omdat het leven zelfs in Frankrijk uit meer bestaat dan drinken en dineren is Christofle ook een wereldberoemde producent van luxe en vaak ook praktische interieuraccessoires. Zoals men zelf zegt: Extrêmement Christofle.

Servies van

De serviezen van Christofle blinken uit door hun uitgebreide decoraties. Goud- en platinadecoraties worden gecombineerd met volle kleuren en soms zeer uitgebreide decoraties op speciale onderdelen. De gebruikte materialen zijn fijn wit porselein en voor de allerhoogste topmodellen bone china. Het prijsniveau is hoger dan gemiddeld, maar de kwaliteit en de exclusiviteit zijn daar de allerbeste reden voor. Serviesgoed van Christofle heeft een meerwaarde. Serviezen van Christofle worden op speciale bestelling geleverd.

Bestek van

Fijn vakmanschap kenmerkt de drie bestekcollecties van Christofle. Kwaliteit staat altijd voorop. Misschien is dat de reden dat men ook in Nederland de woorden 'Christofle bestek' met ontzag uitspreekt? De edelstalen collectie laat zien dat ook staal gesculpteerd kan worden. Het dagelijks gebruik, ook de vaatwasser, wordt nooit uit het oog verloren. Toch is ieder model een charmante of zelfs kunstzinnige uiting van het streven naar perfectie. Niet zelden is het middenstuk het grootste stuk. Christofle's verzilverde collectie is de meest uitgebreide bestekcollectie van dit edele merk. Constante, zware verzilvering bekroont de rijke vormgeving, die in veel gevallen nog verder verrijkt kan worden met een subtiele of zelfs volledige vergulding. De collectie is merendeels klassiek, maar altijd gericht op het praktische en nooit saai. Top van het Christofle bestekaanbod is de Sterling Collectie. Alle couverts in deze collectie zijn gemaakt van sterling zilver, het hoogste standaardgehalte. De modellen zijn klassiekers in elke zin van het woord. Kwaliteit die staat en duidelijk blijkt uit de gemerkte bestekdelen.

Christofle kristal - Leeuwin.nlGlaswerk van

Het Christofle kristal is fraai gevormd loodkristal uit Frankrijk zelf. Subtiele vormen en originele decoraties kenmerken deze kwaliteitsglazen en karaffen. Iedere serie is voldoende uitgebreid om een complete collectie glazen mee samen te stellen. Dranken voelen zich thuis in het glaswerk van Christofle.

Geschenken van

Zilver en verzilverd. Dat is de basis van Christofle's geschenkencollecties. Maar ook porselein en kristal zijn basis voor fraaie cadeaus. Ook hier weer staat kwaliteit voorop. Het kost wel wat, maar dan heb je ook een meesterwerk. Kandelaars, fotolijsten, vazen, dienbladen en wijnaccessoires zijn de meest bekende geschenken van Christofle. Maar kom gerust bij ons langs en laat je verrassen door nog vele andere artikelen.

Kinderartikelen van

Ook in La Douce France krijgen de kinderen volop aandacht. Kinderbestekken en -porselein zijn onderdeel van Christofle's omvangrijke collectie. Alles gemaakt met net zoveel aandacht als voor de grote mensen, maar dan gewoon leuker. Want eten is ook spelen, maar dan beheerst. Veel eetplezier!
 

Contact

Home

Merkenindex