Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Juni 2021

 
 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer! Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


 

COVID-19 Corona:
In onze winkel gelden de algemene regels:

Anderhalve meter afstand - - - Kapje op - - - Maximaal 1 klant per 10 vierkante meter
Een afspraak maken is niet langer verplicht.

 

     
  Arzberg Tric Monochrome - Leeuwin.nl  
 
Arzberg Tric Monochrome

Jarenlang was er van Arzberg het decore Tric Office. Zwart op wit, heel strak. Welnu: Office is terug! Maar het heet nu Tric Monochrome. Een strakke vormgeving, zwart met wit: het straalt "design" uit.

Wil je wat leven in de brouwerij? Tric Monochrome leent zich prima voor combinaties met de andere kleuren van Tric, zoals rood, groen, geel, roze, of zachtgrijs. Er is heel veel keus, met borden en kopjes in verschillende maten, vlakke en diepe schaaltjes van groot tot klein. De combinatie van het helderwitte porselein met glanzend zwart bewijst zich.

 
Bestel Arzberg Tric Monochrome nu in de webshop
 

 
  Arzberg Tric Monochrome - Leeuwin.nlArzberg Tric Monochrome - Leeuwin.nl  
     
  Rosenthal Junto Soft Shell en Rose Quartz - Leeuwin.nlRosenthal Junto Rose Quartz - Leeuwin.nl  
 
Rosenthal Junto Soft Shell en Rose Quartz

Servies met een extraatje: Rosenthal Junto is bedacht voor "samen" (junto in het Spaans). Samen eten, samen genieten. En ook voor het samenbrengen van verschilldende serviesdelen, in verschillende decors en zelfs materialen. Junto Soft Shell is de nieuwste uitbreiding in porselein. En Junto Rose Quartz is nieuw in dikker stoneware.

Met Soft Shell zien we een decor dat qua kleur verwijst naar parelmoer, een kleurverloop tussen zachtroze en grijsbeige. En er is keus. Net als in de andere decors in porselein zijn er zomaar dertig onderdelen verkrijgbaar. Een schaaltje kan 8cm groot zijn, maar 33cm kan ook!

Rose Quartz heeft bredere randen en een matte, cremekleurige buitenkant. Bovenop/aan de binnenkant speelt zich het spannende kleurverloop af van roze, rode en bruine tinten. Met keuze uit meer dan 25 onderdelen een uitgebreide reeks, die goed combineert met, bijvoorbeeld, het kleurverloop van de Aquamarine variant, of  in contrast met het bruinzwarte Slate Grey.


 
Bestel Rosenthal Junto Soft Shell nu in de webshop
 
Bestel Rosenthal Junto Rose Quartz nu in de webshop
 

 
  Rosenthal Junto Rose Quartz - Leeuwin.nlRosenthal Junto Soft Shell - Leeuwin.nl  
     
 
Heinen Delft wandcirkel Bloemenpracht - Leeuwin.nl
 
  Heinen Delft wandcirkels

Je huis mooier maken. Dat wil je wel. Op je muur bijvoorbeeld. De collectie van Heinen Delft, bekend van vele Delftsblauwe figuurtjes, maar ook moderne kopjes, schaaltjes en meer, is nu uitgebreid met de wandcirkels. Met een doorsnede van zestig centimeter tot liefst 1,20 meter kan je ook grote muren van een of meer mooie decoraties voorzien.

De decors zijn best gevarieerd, met vaak close-ups van bekende en minder bekende schilderijen en taferelen. Altijd met een eigen twist van de mensen van Heinen: een stukje Delfts Blauw. Persoonlijk vinden wij de echte Delfts Blauwe borden, die enorm groot zijn afgebeeld, erg leuk.

Een wandcirkel is in Dibond uitgevoerd, een fotofolie met 2 lagen aluminium. Stevig en gericht op een lange levensduur.

 
Bestel deze wandcirkels nu in de webshop
 

 
 
Heinen Delft wandcirkel Polychroom - Leeuwin.nlHeinen Delft wandcirkel Melkmeisje - Leeuwin.nl
 
     
  Demeyere Silver: koken en braden op het hoogste niveau - Leeuwin.nl

 
 
Demeyere Silver

Demeyere Silver: koken en braden op het hoogste niveau - Leeuwin.nlKlassepannen. Of nee: topklassepannen. De serie Silver van Demeyere is van uitzonderlijke kwaliteit, en heeft uitzonderlijke kwaliteiten. Silver is zeker niet de voordeligste pannenset, maar behoort in alle opzichten tot het beste dat er op pannengebied mogelijk is.

Er zijn twee soorten pannen in deze serie: pannen met een aangezette bodem en multiply-pannen, waarbij de wand van de pan en de wand van de pan uit een stuk gemaakt zijn. Zo biedt Silver het beste van twee werelden. Alle koekenpannen en sauteuses hebben de multiply-constructie, voor optimale warmteverdeling. De kookpannen hebben juist de los aangezette bodem, waardoor ze hun hitte op de beste manier recht naar boven verwerken.

De afwerking is ook top: door de Silvinox behandeling in de Belgische fabriek van Demeyere ontstaat een oppervlak dat subtiel tussen glanzend en mat in zit, en dat bovengemiddeld vlek- en krasbestendig is. De deksels van Silver pannen zijn dubbelwandig. Zo houden ze warmte nog beter in de pan. De grepen zijn gepolijst en massief uitgevoerd, maar toch zo aan de pan bevestigd, dat ze niet snel te warm worden.

En de keuze is reuze: kook- en soeppannen in 7 maten, koekenpannen in 4 maten, sauteuses en steelpannen, sudderpannen en een pastainzet, het is er allemaal. Ga voor zilver!

Bestel Demeyere Silver in onze webshop


 
  Demeyere Silver: koken en braden op het hoogste niveau - Leeuwin.nl
 
     
     
  En verder toegevoegd in onze webshop...
 
Onze eigen Leeuwin cadeaubonnen zijn nu ook online te bestellen (maar bedoeld om in onze winkel te besteden!)

Kijk in de shopFluitketels Kone van Le Creuset

Kijk in de shopDemeyere koekenpannen AluComfort Ceraforce

Kijk in de shopDe nieuwste kleur van Thomas Sunny Day: Avocado green!

Kijk in de shopArzberg Joyn: nu ook een stevige, ronde koffiekop & schotel in deze serviesserie

Kijk in de shopOxo Pop Steel 2.0 vershoud/bewaardozen

Kijk in de shop   
     
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice
 

 
     
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home