Leeuwin's Serviezenhuis

In English

Leeuwin's Serviezenhuis E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Nieuw bij Leeuwin's Serviezenhuis

 
 

Mei 2023

 

Nieuwe collecties van bekende en nieuwe merken:
de grootste collecties glaswerk, bestek en servies
van Midden-Nederland,
en nog veel meer! Meer nieuws? Volg
ons op Facebook! 


     
 

Nieuw sociaal kanaal: Join us on Insta!

 
 
Join us on Instagram - Vanaf eind mei vind je Leeuwin's Serviezenhuis ook op Instagram. Kijk mee naar foto's, filmpjes, tips en meer!

Nog niet op Instagram? Meedoen is gratis en Instagram is onderdeel van Meta, net als Facebook, maar dan met veel meer plaatjes en video's!
 
 
     
  Spode Creatures of Curiosity -  
  Spode Creatures of Curiosity

Klassiek porselein met een geschulpte rand, bloemendecor in donkerrood, blauw, donkergroen, en een gouden randje. Als je dacht: dat heb ik nou wel gezien, dan zit je ernaast! Spode's nieuwe collectie Creatures of Curiosity heeft deze eigenschappen. Maar ook vlindertjes, slangen, en panterprint. En met die extra elementen krijgt de collectie een bijzondere, eigenlijk best hippe uitstraling. Modern, mag je zelfs zeggen.

Creatures of Curiosity is een bijzondere collectie, waar je een volwaardig servies in kunt samenstellen. Maar als je alleen een beker wilt hebben, dan kan dat ook.
 
  Spode Creatures of Curiosity -  
     
  Rosenthal Junto Dune -  
 
Rosenthal Junto Dune

Beige servies klinkt niet spannend, maar is wel een trend van vandaag. Dan is het allemaal al eens gedaan, zou je zeggen. Nee dus: Rosenthal brengt nu Junto Dune, een nieuwe variant van dit ontzettend populaire servies. Opvallend is de asymmetrische vorm, en de steeds wisselende "tekening" in de kleur. Dat ontstaat door de toepassing van de techniek van het "reactief glazuren". De tekening mag dan variŽren, de vorm is juist heel constant, iets dat bij een asymmetrische vorm best moeilijk is.

Junto Dune leent zicht uitstekend voor combinaties met de andere varianten van deze serie, zowel met het extra dunne porselein als met het stoneware met de fraai afgeschuinde randen.

Omdat keuze een luxe is, biedt Junto Dune je precies dat. Vele schaaltjes, een complete reeks met serveerschalen, kop en schotels, beker en borden. En alles magnetron- en vaatwasmachinebestendig, natuurlijk. Of je nu sushi wilt eten, uitgebreid ontbijten, borrelen en dan tapas, je gaat lekker je gang met de uitgebreide Rosenthal Junto serie.

Praktisch, bijzonder, origineel, hip, geschikt voor allerlei combinaties: geen wonder dat Dune een welkome uitbreiding van onze collectie is. Kom er zelf naar kijken in onze winkel of bestel online!

 
Bekijk en bestel Rosenthal
Junto Dune in onze webshop
 

 
Rosenthal Junto Dune -
       
    Van Kempen & Begeer 72-delig

Bij Van Kempen & Begeer is er nu ook de keuze voor een 72-delig bestek mogelijk. In de verschillende modellen is dit een 12-persoons samenstelling zonder serveerdelen. Die kan je dan naar eigen voorkeur alsnog erbij kopen. In de bestekset vind je 12 grote bestekken met lepels, vorken en messen, en verder 12 dessertlepels, 12 dessertvorken en 12 koffielepeltjes. Een goede basis om een grote tafel te kunnen dekken.
 
   
 
Bekijk en bestel de nieuwe 72-
delige besteksets van Van Kempen
& Begeer in onze webshop
 

 
    Van Kempen & Begeer Haags Lofje - Van Kempen & Begeer Perle - Van Kempen & Begeer Bries  -  
       
       
  Vluv VEGA zitbal - Leeuwin.nl  
 
Vluv VEGA
De nieuwste serie zitballen van Vluv heet VEGA. De stof aan de buitenkant heeft een luxe uitstraling van leer en de stof is dan
ook een kunstleer (Vluv meldt zelfs dat het een volledig veganistisch
product betreft). VEGA is er in 65cm en 75cm uitvoering en in vier kleuren: zwart, donkergroen "Moss", donkergrijs en licht zilvergrijs "Cement".
Vluv VEGA zitbal - Leeuwin.nl

 
Bestel de Vluv VEGA in onze webshop
  
  Jars logo - Leeuwin.nl
Nieuw merk: Jars
 
  Jars is een Frans merk dat ambachtelijk en kleinschalig serviesgoed produceert. De Tourron-serie die wij in onze collectie hebben opgenomen is er een die zich kenmerkt door zachte ronde vormen, heel veel verschillende artikelen en door de uitvoering met veel kleurverloop ("reactive glaze"). Ieder artikel is zo subtiel anders, terwijl de kwaliteit wel mooi en constant is.

Wij gaan de collectie verder uitbreiden, een goede indicatie zie je al in onze winkel en in onze webshop.
 
  Jars Tourron - Leeuwin.nlJars Tourron - Leeuwin.nl
Jars Tourron - Leeuwin.nl
 
     
    En verder toegevoegd in onze webshop...
 
 
Onze eigen Leeuwin cadeaubonnen zijn nu ook online te bestellen (maar bedoeld om in onze winkel te besteden!)

Kijk in de shopiittala Teema Vintage Bruin: nieuwe kleur, beschikbaar in een select aantal artikelen

Kijk in de shopZwilling Pro: nu nog meer keuze in deze moderne messenserie met extra grote heften

Kijk in de shopRosenthal Vase of Phases: stuk is eigenlijk heel

Kijk in de shopZassenhaus magnetische messenblokken. Handig en stijlvol.

Kijk in de shop   
       
 
Slijpservice

Messen slijpen doen we niet zelf. Maar we hebben wel verstand van messen en op basis daarvan zijn wij bij Leeuwin's Serviezenhuis een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hollandse Slijpservice. Op een aantal momenten in het jaar hebben we een inzameling van messen en scharen van onze klanten, die tot 1 dag van tevoren bij ons kunnen worden langsgebracht. Vervolgens is de dag na het slijpen alles weer terug en gereed om weer in gebruik te nemen.

Of je nu 16 mooie verzilverde tafelmessen met een kartel, 1 zilveren fruitmesje met een gladde snede, of een groot fileermes en twee koksmessen te slijpen hebt, onze slijper kan het.

Informeer bij ons naar de volgende slijpronde.

=> Meer over de slijpservice

 
       
 

 

Speciale producten: lekker eitje!
 

Overzicht van diverse uit collectie berichten
 

Merkenindex

Home