In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 
 

 


Sitemap Leeuwin.nl

Nieuw bij Leeuwin

Kopen bij Leeuwin

Aanbiedingen

Cadeaulijsten

Klantenkaart

Merkenindex

Kleurig tafellinnen

Cadeau-ideeŽn

Tafeldektips

Contact

 

Welkom bij Leeuwin's Serviezenhuis

 

Wij zijn een winkel gespecialiseerd in de gedekte tafel en al sinds 1926 gevestigd in het centrum van Utrecht. Bij ons vindt men alles op het gebied van serviezen, glasserviezen, bestekken en tafellinnen, maar ook voor leuke en handige keukenhulpjes en designpannen kan je bij ons terecht. De producten zijn natuurlijk afkomstig van topmerken op dat gebied.

Leuke en stijlvolle geschenkartikelen variŽrend van wijnaccessoires van Screwpull en Laguiole En Aubrac tot porseleinen vazen van Rosenthal Versace tot de overbekende Bredemeijer theepotten zijn in ons uitgebreide assortiment opgenomen.

Leeuwin's Serviezenhuis Oudkerkhof Utrecht

Leeuwin's Serviezenhuis is sinds 1926 een vooraanstaand lid van de glas, porselein en aardewerk-branche en de grootste onderneming in de luxesector van de GPA-branche van Midden-Nederland. In 2001 vierden we ons 75-jarig jubileum, maar de ontwikkelingen zijn ook sindsdien verder gegaan. Met nieuwe presentaties en assortimenten blijven we je verrassen.

Leeuwin's Serviezenhuis is tevens gespecialiseerd in het beheren van "huwelijks-" en andere "cadeaulijsten". Wij nemen de zorg op ons en zien er op toe dat jullie alleen krijgen wat je wilt hebben. De tijd dat men twaalf setjes peper & zoutstellen kreeg is voorbij.

Voor vragen over deze site of over iets wat je hier dacht te vinden maar niet gevonden hebt; twijfel niet en stuur ons een e-mail.


 

 


Adres

Leeuwin's Serviezenhuis
Oudkerkhof 19-23
3512 GH Utrecht

Telefoon    

(+31) (0)30 2312885

Post

Leeuwin's Serviezenhuis
Oudkerkhof 19-23
3512 GH Utrecht
Nederland

E-mail

info@leeuwin.nl

Webshop

www.serviezenhuis.com

Facebook

https://www.facebook
.com/LeeuwinsServiezenhuis


 


Kaart met route

 Klik hier voor een detailkaart van het centrum van Utrecht 

Onze winkel bij CentrumUtrecht.nl

 

 

Parkeren

In veel van de ons omringende straten kan worden geparkeerd, waaronder op onze eigen straat, het Oudkerkhof. Voordeliger opties zijn  er ook, zoals parkeergarages. Voor meer informatie over parkeren in het centrum van Utrecht, zie deze websites:

Parkeren in de stad

Utrecht.nl/parkeren

 

 

Openingstijden

Onze openingstijden zijn weergegeven in onderstaande tabel. Wij zijn ook op zondagen geopend, van 13.00 uur tot 17.00 uur, behalve in januari en februari.
Zie voor de actuele openingstijden onze Facebookpagina of onze Google vermeldingspagina.

Ben je in de buurt of wil je speciaal naar ons toekomen, bel dan gerust ook even op via 030 2312885 of kijk op onze homepage.

 

 

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10.00 - 18.00 uur

Woensdag

10.00 - 18.00 uur

Donderdag

10.00 - 18.00 uur

Vrijdag

10.00 - 18.00 uur

Zaterdag

10.00 - 17.30 uur

Zondag

13.00 - 17.00 uur, gesloten in januari en februari


 

Meer over ons rooftop logo, te zien van 2000-2017 vanaf de Domtoren, op Google Maps, Google Earth en vanuit de lucht.

Homepage

 

Onze winkel, in het centrum van Utrecht

       
  • Privacy Policy
  • Over ons
  • Contact
  •  

    Disclaimer:
    Nederlands: Ale pagina's, afbeeldingen, teksten en sourcecode binnen het domein http://www.leeuwin.nl of een van de mirrorsites of crosslinks zijn copyright © 1999-2023. Alle wijzigingen voorbehouden. Prijsopgaven zijn vrijblijvend en exclusief eventuele transportkosten.
    English: All pages, images, content, and code contained within the URL http://www.leeuwin.nl or its mirrorsites or crosslinks are copyright © 1999-2023. All Rights Reserved. No part of this site may be reproduced or copied without the express written permission of the site owner. Prices may vary. Prices do not include shipping or insurance.