In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


Sitemap Leeuwin.nl

 

 


 

Een sieraad dat de lucht reinigt

 


Lampe Berger
in onze webshop
serviezenhuis.com

 

Het kan wel eens ruiken in huis. Heerlijke vis stinkt wel een beetje, of de lucht van sigaren, sigaretten en pijpen is na een feestje blijven hangen. Gelukkig staat er een glazen object van zo'n 20 centimeter hoog op tafel. Even een paar minuten laten branden, uitblazen en na 10 minuten is de kamer heerlijk fris.

 

Luxe geschenken van

Apotheker Maurice Berger ontdekte in 1898 dat door verbranding van een door hem ontwikkelde vloeistof vrijkomende moleculen de lucht zuiveren (een katalytische werking). Door dit principe onderscheidt Lampe Berger zich van de traditionele luchtverfrissers die geuren verspreiden en zich mengen met de lucht. Lampe Berger zuivert eerst en geeft dan een geur af. Het resultaat: een zuivere en natuurlijke lucht.

De Lampe Berger is een omgekeerde barbecue. Maar dan wel een van architectonische schoonheid en zo klein dat hij op tafel past. Waar bij de barbecue er een vieze lucht ontstaat door het branden van de vlam (gelukkig doen mensen dit meestal buiten) leidt de verbranding van de Lampe Berger tot een schone, frisse lucht.

Een Lampe Berger is een uniek product - een flesje met een lont en fakkelkrans daarop gemonteerd. Mooier dan vele olielampen en met veel betere geuren.

Smaken van


Kies zelf de juiste geur om te verspreiden en - zeker voor kleinere ruimtes - verdun deze iets met de Neutre-vloeistof. Er is een wijd palet aan bloemachtige geuren, maar ook hele andere luchten, zoals die van een frisse strandwandeling langs een ongerepte kust, zijn beschikbaar.

 

Lampe Berger Spaarkaart

De Lampe Berger is net een printer: je koopt steeds vloeistof bij om hem te kunnen blijven gebruiken. Gelukkig is Lampe Berger vloeistof veel voordeliger dan printerinkt ("het zwarte goud"). En bij Leeuwin's Serviezenhuis bieden we nu nog een extra voordeel: neem bij aanschaf van vloeistof onze exclusieve Lampe Berger Spaarkaart mee, bij aanschaf van 10 flessen in de loop van de tijd is de 11e fles van 0,5 L gratis. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.
Lampe Berger spaarkaart - Leeuwin.nl

 

 

 

 

 

Videopresentatie van Lampe Berger