In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


 Sitemap Leeuwin.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gien bij Leeuwin's Serviezenhuis

 


Gien in onze webshop
serviezenhuis.com

 

De sfeer van La Douce

Geen fabriek is zo trots als Gien. Prominent geven zij aan dat hun aardewerk en hun vormen en hun decors zo fraai zijn. Is dat Franse hoogmoed? Nee, Gien is echt zo mooi. Ze hebben echt zoveel traditie - sinds 1821 is er de fabriek in Gien. Het is echt zo'n naam - zjen op z'n Nederlands, met een hele stille "n".

Vreemd feit: Gien is opgericht door een Engelsman, Thomas Hall. Het is echter een oerfrans bedrijf met zwierige, sierlijke producten voor een compleet leven aan tafel.

Servies van Gien

Gien heeft serviezen met uitgebreide decoraties op simpele vormen. Hierom zijn ze beroemd. De series variŽren van enkele borden voor een eenvoudige, stijlvolle tafel tot zeer complete series waarmee een complete kamer kan worden ingericht.

Naast de bekende natuurmotieven zijn er ook enkele fantasievolle decors die met abstracte kleuren een geheel eigen sfeer kennen.

Verder heeft Gien nog enkele Grote Traditionele Serviezen. Deze kenmerken zich door meer ingewikkelde vormen met reliŽf en stijlelementen uit de natuur en de architectuur. Deze serviezen zijn uitgebreid, zodat je tafel volledig in de stijl van het servies gedekt kan worden.

Ook een mooi idee: verschillende series van Gien zijn bij elkaar ontworpen en lenen zich uitstekend voor een combinatie-servies. Zo is het nog meer je eigen stijl.

Geschenken van Gien

Gien is een constructeur van aardewerken objecten. De ontwerpers slagen erin om aardewerken objecten van ongekende maten en kleuren te maken. De vormen zijn origineel en soms extravagant.

Vele kleine geschenkartikelen hebben een decor of vorm teruggrijpend op de flora. Leuke vazen, serveerschaaltjes en snoepdozen.

 

Contact

Home

Merkenindex