In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 

 Sitemap Leeuwin.nl
 

Hollands Glorie
 

 

 

 
 


Keltum
in onze webshop
serviezenhuis.com

 

De Koninklijke Van Kempen & Begeer vindt zijn oorsprong in 1789. De merknaam Keltum is er een uit 1936. Met de wortels in Zeist als grootste en voornaamste zilver en edelstaalfabrikant is Keltum een moderne onderneming met wereldwijde productie van bestekken, cadeau-artikelen en aanverwante producten.

Bestek van Keltum / Van Kempen & Begeer

Het merk Keltum staat voor de hoogste kwaliteit van de Nederlandse bestekindustrie. De uitgebreide collectie omvat edelstalen en verzilverde bestekken in de middellage tot middelhoge prijsklassen. De modernste productietechnieken worden gebruikt om je een bestek met lange levensduur en voorname uitstraling te geven dat echt dag in dag uit gebruikt kan worden.

 

Keltum Haags Lofje

 

Bijna iedereen kent wel De Vier Grote Klassieken van Keltum: Puntfilet, Prinses, Hollands Glad en het topmodel van de collectie, Haags Lofje. Maar neem ook vooral de nieuwere ontwerpen eens door. Er zijn moderne en nieuw-klassieke bestekken leverbaar.

Keltum heeft bij alle modellen viscouverts en vele diendelen, zodat je de juiste samenstelling kan maken voor je thuissituatie. Voor 3 personen of voor 22 personen, bij Leeuwin's Serviezenhuis zorgen we ervoor dat je de goede aantallen krijgt.

Keltum levert bestekken in edelstaal, 100 Grams of zelfs 200 Grams verzilverd bij het topmodel Haags Lofje. Wil je zilver, dan kan dat ook. Dan koop je Van Kempen & Begeer Sterling Zilver, een kleine bestekcollectie met een paar uitgebreide series eersteklasse Nederlands zilver. De kleine serieproductie maakt deze modellen zeer exclusief.

Kinderartikelen van Keltum / Van Kempen & Begeer

Al diverse generaties eten veel kinderen met en van Keltum producten. Vooral veel kinderbestekjes, maar ook een babycouvertje (vooral zonder mesje!) en een metalen drinkbeker zijn leverbaar. Leuk gedecoreerd maar simpel van ontwerp.