In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Merken
 
 


 

 
 

 

 

Leeuwin’s Klantenkaart

Een servies, bestek of glasservies is een aankoop voor lange tijd. Eigenlijk zou je willen dat jouw keuze altijd naleverbaar is. Helaas gaat er wel eens een serie uit de collectie en dan  is het niet leuk als je er te laat achter komt. Daar heeft Leeuwin’s Serviezenhuis iets op gevonden. De Klantenkaart.

Zo werkt het

Wij houden bij welk servies, bestek en / of glasservies je thuis hebt, zodat, wanneer jouw serie uit productie gaat, wij jou op tijd kunnen berichten. Ook staat er op de klantenkaart wat jij al bij ons hebt aangeschaft van jouw servies, bestek en / of glasservies. Op die manier kunnen andere mensen zien wat jij al thuis hebt en dan is de kans kleiner dat je iets krijgt wat je niet wilt hebben.
Overzicht van diverse uit collectie berichten

Hoe krijg ik een klantenkaart

Heb je bij ons een cadeaulijst gehad dan wordt er automatisch een klantenkaart bijgehouden. Ook wanneer je bij ons van plan bent iets bij elkaar te sparen is het mogelijk een klantenkaart te krijgen. Voor iedereen een duidelijk overzicht. Heb je al iets compleet thuis en wij verkopen het, dan kan je dat ook bij de eerstvolgende aanschaf op de klantenkaart laten zetten.

Lampe Berger Spaarkaart

Een Lampe Berger spaarkaart is geen klantenkaart, maar kan daarmee wel worden gecombineerd. Wie de Lampe Berger vloeistoffen wil sparen (in het kort: de 11e fles is gratis), kan de spaarkaart aanvragen.