In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


Sitemap Leeuwin.nl

 

 

Le Jacquard Français - haute tafelklederie

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stijl

Met Le Jacquard Francais koop je tafellinnen met een rijk gevoel, een gevoel van comfort, gemak en luxe.
Le Jacquard Francais is hét merk dat een Frans gevoel voor stijl vertaalt naar je tafel en keuken - en als je wilt, zelfs naar je tuin.

 Le Jacquard Francais in onze webshop
serviezenhuis.com

Le Jacquard Français maakt vooral gedecoreerde tafelkleden. Deze patronen zijn er vaak in meerdere kleuren, maar er is ook een grote damast collectie in wit en off-white. De patronen zijn gebaseerd op bloemen en andere patronen, maar ook objecten als theepotten en kurkentrekkers zijn we al in de patronen tegengekomen.

De ontwikkeling van de patronen en vooral de subtiele manier waarop het tafellinnen het patroon 'opneemt' is typisch voor
Le Jacquard Français. De kleuren sluiten op elkaar aan en contrasterende of complimenterende randen en biesjes maken het kleed af.

Dit soort patronen geven de kleden en servetten een zekere diepte, een echte presence. Hiermee kleed je een kamer echt aan. Er is op deze manier veel te bereiken en het geeft meer eigen identiteit aan je huis.

Het merk bestaat sinds 1888 en levert tafellinnen Made in France. Europese topkwaliteit, voornamelijk in linnen of katoen. De kleurechtheid en duurzaamheid van Le Jacquard Francais zijn leidend en voor extra vlekbestendigheid is er een collectie die voorzien is van een acryllaag, een kunststof beschermlaag over het kleed. Dit maakt ze zeer vlekbestendig en bijvoorbeeld ook voor op de tuintafel nog meer geschikt. Deze kleden worden de Enduit-collectie genoemd en ook hier zijn er vele maten en patronen beschikbaar.


Modellen

Onze collectie van Le Jacquard Francais is uitgebreid en gericht op je gedekte tafel en de keuken. Wij hebben veel verschillende uitvoeringen, de producten zijn:

  • tafelkleden

  • tafellopers

  • placemats

  • servetten

  • dekservetten

  • theedoeken

  • glaspolierdoeken

  • schorten

Servetten en tafellopers zijn er soms zelfs in meerdere maten, bij de kleden is er altijd keuze uit diverse vierkante en rechthoekige maten. Zie onze tips over het kiezen van een tafelkleed.