In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
   

 

Eenvoudige topkwaliteit

 

 
   

Servies van Rörstrand

Rörstrand werd in het jaar 1726 opgericht en is tegenwoordig de op een na oudste nog in bedrijf zijnde porseleinfabriek van Europa. In de loop der jaren zijn veel van de meest gekwalificeerde Zweedse keramisten en vormgevers aan de fabriek verbonden geweest. Een traditie die tegenwoordig wordt voortgezet middels ambachtelijke kennis, die met moderne techniek wordt gecombineerd. Fraaie en functionele producten van hoge kwaliteit zijn hiervan het resultaat. (Bron: Rörstrand 98-99. Hackman Designor)


Rörstrand in onze webshop
serviezenhuis.com
 
 
 

Vooral het servies Ostindia van Rörstrand is wereldberoemd. Gebaseerd op een scherf uit het verre oosten en aan de Europese smaak aangepast is dit servies al sinds de 18e eeuw een begrip. In deze stijl heeft Rörstrand nog diverse andere klassieke vormen.

Op speciale bestelling worden ook enkele andere series geleverd die vaak zeer modern zijn. Ook deze series zijn van topkwaliteit, zowel wat het materiaal betreft als de afwerking. Deze series zijn met name voor de Scandinavische markten bedoeld, maar als IIttala Exclusive artikel kunnen wij deze vaak wel voor u bestellen.