In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
   

 WILKENS
bij


 

 
 

Kunst en vakmanschap in een schitterende afwerking

Bestek van WILKENS

Wilkens is de oudste zilverfabriek in Duitsland. Sinds 1810 worden onder deze naam al bestekken en geschenken geproduceerd. Het bedrijf heeft in heden en verleden vele prijzen en alom waardering geoogst voor de uitmuntende prestaties.

 
   

Designers als Walter Storr (hoofd design), Ulla en Martin Kaufmann, professor Wolf Karnagel en vele anderen dragen bij aan prettig in de hand liggende bestekken en geschenken, met een ontwerp dat sterk opvalt of juist perfect bescheiden blijft.


Koop Wilkens bestek
in onze webshop
serviezenhuis.com
 

 

 

 

 

 

 


De materiaalsoorten die horen k tot de beste qua vaatwasmachinebestendigheid (een lang woord, maar de betekenis is voor veel mensen wel heel belangrijk). Het staal dat voor de roestvrijstalen bestekdelen wordt gebruikt is 18/10 chroom-nikkelstaal, bekend om een combinatie van constante 'kleur' en roestvastheid.

In verzilverd levert Wilkens gehaltes van 90 grams - het begin van Heel Goede Kwaliteit -, 150 grams - Superverzilverd - en sinds 2000/2001 ook 180 grams - Royal Verzilverd, de hoogste Duitse standaard.

Ten slotte levert Wilkens ook in zilver uitgevoerde bestekken in 800 Echtzilver, dat bekend staat om zijn grote hardheid. De absolute top zijn  de 925 Sterlingzilveren bestekken, waarvan de geheel zilveren onderdelen liefst voor 92,5% puur zilver bevatten.

Geschenken van WILKENS

Wilkens kent een uitgebreid gamma aan servetbanden, kandelaars en ook verzilverde en zilveren onderborden. De thee- en koffieserviezen in zilver en verzilverd zijn wereldberoemde designklassiekers.

Voor de kinderen levert Wilkens een uitgebreid gamma van kindercouverts, waarbij ook de ruime keus in zilver en verzilverd weer opvalt.