In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


Sitemap Leeuwin.nl

 

Een goed idee

 

WMF in onze webshop
serviezenhuis.com

WMF

 
   


Dit merk, opgericht in 1853, maakt al vele decennia pannen, bestekken en nog veel meer voor jouw huis, maar is bijvoorbeeld ook groot in hotels en restaurants. Daar ze ook bekend staan om zeer professionele koffiemachines, die je in Nederland bijvoorbeeld wel op stations tegenkomt.

De Württembergische MetallwarenFabrik, zoals WMF voluit heet, heeft een rijk verleden, met fraaie glazen en metalen Jugendstilvoorwerpen uit het begin van de 20e eeuw. In de jaren 30 en 50 heeft WMF diverse klassieke bestekmodellen uitgebracht in een collectie die nog steeds vernieuwd wordt. Ook op het gebied van keukenhulpjes, bijzondere bestekdelen als een grapefruitbestek en kinderbestekken en met snelkookpannen is WMF een innovatief merk.

 

Bestek van WMF

De collectie bestekken van WMF is zeer breed. Beginnend met enkele voordelige bestekken in staal, loopt de collectie naar zeer vele modellen in Cromargan® edelstaal. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

In de laatste jaren heeft WMF de Protect bewerking bedacht, die op de bestekken uit de middelste prijsklassen en hoger wordt toegepast. Protect bestek is extra krasbestendig. Natuurlijk kan ook dit bestek krassen, maar het blijft veel langer mooi.

Sommige series bestek zijn extra uitgebreid terwijl er ook nog 'neutraal' uitgevoerde uitbreidingsseries zijn, met aspergescheppen, viscouverts, spaghettitangen en steakcouverts.

Geschenken van WMF

WMF heeft voor kinderen een uitgebreide serie kindercouverts en andere leuke geschenken, in staal of met vrolijk gekleurd kunststof erin verwerkt.

Pannen van WMF

WMF heeft diverse pannenseries, waarvan de betere series tot de top op kookgebied behoren. Bovendien blinkt WMF ook in pannen uit door een uitgebreid gamma te presenteren, met tientallen verschillende koekenpannen en ook braadsledes en fluitketels. Veel WMF pannen hebben een zogenaamde Transtherm bodem, die extreem treksterk is en daardoor zelfs de overstap van een gaskookplaat naar elektrisch of inductiekoken kan overleven, wat de meeste andere pannen zeker niet kunnen hebben!

In de keuken met WMF

Wat is een keuken zonder keukenhulpjes? Heel opgeruimd, maar je kunt er niks mee! Daarom levert WMF diverse series keukenhulpjes, met pizzasnijders, vele verschillende gardes, soeplepels, vleesvorken en ook wokwenders.

Ten slotte wijzen we nog graag even op de peper-, zout- en kruidenmolens van WMF. Deze hebben een keramisch Ceramill® maalwerk, dat veel minder slijt dan een stalen maalwerk en meer voor allerlei andere kruiden geschikt is.