In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


Sitemap Leeuwin.nl

 

 

Altijd het juiste mes

 

 
   

Wat zoek je in een mes? Een passende toepassing voor hetgeen je wilt snijden en daarin dan de meest eenvoudige handeling. Wüsthof is sinds vele jaren onze meest vooraanstaande messenleverancier, juist omdat ze hierin zo goed zijn: voor eigenlijk alle denkbare klussen in de keuken hebben zij het juiste mes.


Koop Wüsthof messen
in onze webshop
serviezenhuis.com
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder de officiële naam ED. WÜSTHOF DREIZACKWERK ziet Wüsthof zichzelf als een der leidende producenten van hoogwaardige staalwaren in Solingen . Maar wij houden het simpel: ze zijn de beste messenfabriek van Solingen.

De firma bestaat sinds 1814 en is nog steeds een private familieonderneming. De fabriek is echter hypermodern, een beslissing die enige jaren geleden is genomen. Het is eigenlijk heel simpel: Wüsthof is druk aan het automatiseren, maar er wordt alleen geautomatiseerd, als het resultaat even goed of beter is. Zo worden alleen nog de grootste messen en diverse specials volledig met handwerk gesmeed.

De ander messen worden grotendeels machinaal geproduceerd. Niet alleen omdat het voordeliger is (laserapparatuur voor het uitsnijden, bijvoorbeeld, is zeer kostbaar), maar omdat het beter is. Een gedachtegang waar wij bij Leeuwin's Serviezenhuis achter staan!

De DREIZACK in het logo werd reeds in 1885 bij het Kaiserlichen Patentamt in Berlijn als merkteken aangemeldt. Vandaag de dag geldt het wereldwijd als vooraanstaand messenmerk.
 

Wüsthof is ook bij professionele koks zeer actief. Ze sponsoren en werken samen met zeer beroemde koks en koksgildes. De wereldberoemde Le Cordon Bleu kokschool heeft zelfs zijn eigen, hyperprofessionele messenserie gekregen.

Messen van Wüsthof

Het belangrijkste product in het assortiment is het gesmede mes voor hobby- en professionele koks.

Er zijn meer dan 150 verschillende typen gesmede messen.
 

Koksmessen met breed snijvlak

Garneermessen

Vleesmessen en officemessen met een smal snijvlak

Oesterbrekers

Broodzagen

Messenslijpers

Fileermessen, dun en flexibel

Kaasmessen

Santoku japanse koksmessen

Scharen

Zalm- en shoarmamessen

Uitbeenmessen

Worst- en tomatenmessen

Aanzetstalen en slijpstaven

Hakmessen

Wiegemessen

Steakmessen

Taartmessen

Schilmessen

 

De collectie is dus zeer uitgebreid, de keuze in maten maakt het mogelijk om je keuken volledig uit te rusten.

Om een gebalanceerde keuze te maken bestaan er diverse 'standaard' messensets, bijvoorbeeld in een mooi houten messenblok. Maar het is ook mogelijk, volledig op maat je eigen messenset samen te stellen. Met 3 messen kan je al heel wat, met 5 nog veel meer. En de echte hobbykok kiest natuurlijk voor meer dan 10 verschillende handige keukengereedschappen van Wüsthof.

Bij Leeuwin's Serviezenhuis adviseren we je graag over de voor jouw keuken beste samenstelling.