In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
   

Arzberg

Porselein voor nu
 

 

 
 


Arzberg in onze webshop
serviezenhuis.com

 

Sinds jaar en dag is Arzberg aanwezig in Nederland. Vele eettafels staan er 's ochtends, 's middags en 's avonds weer mee gedekt. Gewoon, omdat Arzberg stevig en praktisch serviesgoed maakt. Kenmerken van deze Duitse fabriek zijn de uitstekende ideeŽn over hoe een servies in elkaar moet zitten en de uitgebreide collectie serviezen die telkens weer aan de huidige trends wordt aangepast en toch vele jaren meedoet in de voorste linies van de moderne stijl.

Arzberg gebruikt voor al zijn serviezen hetzelfde harde porselein. Dit kenmerkt zich doordat het bijna helemaal wit is en van een uitmuntende sterkte. Dit materiaal maakt de serviezen van Arzberg bijna zonder uitzondering geschikt voor vaatwasmachine en magnetron.

Nog een voordeel van Arzberg is dat de collecties zich stuk voor stuk in een zeer aantrekkelijk prijssegment begeven. Vergeleken met andere merken wint Arzberg, zeker gekeken naar complete samenstellingen, het prijsvergelijk doorgaans ruim. De kwaliteit van het porselein is echter onbesproken: keihard en kraakhelder.