In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
   


Alessi - De Droomfabriek

 


Alessi in onze webshop
serviezenhuis.com

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Alessi is, zoals veel van de fabrikaten bij Leeuwin's Serviezenhuis, een familiebedrijf. Dit is ook terug te zien in enkele van de beroemdste ontwerpen van Alessi, die door familieleden zijn getekend. Volgens de huidige leiding is Alessi een fabriek van dromen die werkelijkheid worden.

Bij veel mensen is Alessi vooral bekend door designproducten, vaak ontworpen door wereldberoemde ontwerpers. Namen? Michael Graves, Aldo Rossi, Ettore Sotsass, Alberto Alessi en Phillipe Starck.

Bestek van

Al tientallen jaren heeft Alessi ervaring met edelstalen en enkele verzilverde bestekken. Sommige vormen geven een blik van herkenning, maar zijn toch duidelijk anders, meer Alessi.

Keukengerei van

In hout, kunststof en staal maakt Alessi een compleet keukenprogramma. Pepermolens, pannen, de beroemde fluitketels, voorraadpotten, citruspersen, espresso-perculators en cafetiŤres. Het ontwerp staat voorop, maar de praktijk wordt niet vergeten.

Geschenken van

DIT is Alessi. Jassenhaken, gasaanstekers, slabestekken, voorraadpotten, WC-borstels. Dat zijn toch gebruiksartikelen? Dan moet je maar eens bij Alessi kijken! Edelstaal en kunststof zijn de belangrijkste ingrediŽnten - NA de kunstenaar!

Serviezen van

Deze collectie is uitsluitend op speciale bestelling leverbaar bij Leeuwin's Serviezenhuis.
Alessi serviezen zijn gemaakt van porselein en vaak (ook) met decors uitgevoerd.