In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


 Sitemap Leeuwin.nl

 

 

Modern gebruik en klassiek vakmanschap

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Dibbern in onze webshop
serviezenhuis.com

 

Dibbern bij Leeuwin's Serviezenhuis

Het Duitse merk Dibbern richt zich op de complete gedekte tafel en is een nieuw merk bij Leeuwin's Serviezenhuis. We hebben een uitgebreide collectie in Bone China serviesgoed opgenomen en daarnaast is er ook glaswerk, waarbij ook de fraaie kleuren opvallen.

 

Dibbern Bone China collectie in Wit - Leeuwin.nl

 

Serviezen van Dibbern

Het hart van Dibbern's collectie is een uitgebreide reeks serviezen in Bone China. Het Bone China van Dibbern wordt in Duitsland geproduceerd en valt op door de strakke vormgeving en de enorm uitgebreide collectie. Er zijn meer dan 100 verschillende serviesdelen verkrijgbaar! Zo is er keuze uit verschillende maten en vormen borden, kop en schotels en schalen. Je kan je tafel naar eigen inzicht indelen en, als je een uitgebreid servies koopt, zelfs elke keer op een andere manier dekken: voor pasta, voor een formeel diner, voor de Thaise maaltijd of voor een avond tapas eten.

Dibbern Bone China collectie in Wit - Leeuwin.nl

Glaswerk van Dibbern

Naast de serviezen zijn er ook diverse glascollecties van Dibbern, waarbij vooral de leuke kleuren opvallen. De glazen kenmerken zich door een fraaie, lichte uitvoering en zijn daardoor prettig in het gebruik.

Geschenken van Dibbern

Dibbern heeft mooie vazen en schalen die prachtige cadeaus vormen.