In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
   


Sieger Wunderkammer

 
 


My China! is de serviescollectie van Sieger, exclusief geproduceerd door Fürstenberg Porzellan maar door de heren van Sieger op de markt gebracht. => Meer over Sieger Design.

Sieger Wunderkammer by Fürstenberg - Leeuwin.nl

Wunderkammer is een servies. Ja, voordat je het verkeerd begrijpt, zeggen we het toch maar even. Het is namelijk meer dan alleen een servies, want Wunderkammer wordt ook gezien als een designstatement, als een cadeaucollectie, als een droom van wit goud (porselein dus!) en blauw, en als een merkwaardige kruising tussen delen en gehelen.

Pardon? Nou, ieder onderdeel van Wunderkammer is op zich ontworpen, maar toch horen ze bij elkaar. Er zijn vele tientallen onderdelen beschikbaar, zodat verschillende kop en schotels gemengd kunnen worden, de deksels op verschillende schalen passen en zelfs er meerdere borden zijn die je als dinerbord kunt gebruiken.

Sieger Wunderkammer by Fürstenberg - Leeuwin.nl

Mede daardoor wordt Siegers Wunderkammer een heel exclusieve aangelegenheid, want er worden slechts kleine aantallen van geproduceerd en als je er een servies van koopt, is het waarschijnlijk dat je de enige in Nederland, misschien zelfs de wereld bent die het zo heeft samengesteld als jij dat doet.

Sieger Wunderkammer by Fürstenberg - Leeuwin.nl

Wunderkammer is wit, blauw en soms een beetje goud. De decors zijn gebaseerd op bloemen, vlinders, sterren en zeedieren, die soms stijlvol bij elkaar, soms in hun eentje worden afgebeeld. Vaak is zowel de binnenkant als de buitenkant gedecoreerd,  voor een nog rijkere uitstraling. Want Wunderkammer is er om mooi gevonden te worden en als het je smaak is, wil je al gauw zien, wat er allemaal mogelijk is.

Welkom in de kamer der wonderen.

 

Sieger Wunderkammer by Fürstenberg - Leeuwin.nl

 

 
   

 

Prijsindicatie:

 

 

Sieger Wunderkammer by Fürstenberg

Plat bord 29cm versie Fahne - Bloemen Eur. 76,00

Plat bord 29cm versie Fahne - Vlinders & Sterren Goud Eur. 95,00

 

Plat bord 29cm versie Coupe - Bloemen & Sterren Goud Eur. 81,00

Plat bord 25cm versie Konisch - Bloem & Ster Goud Eur. 79,00

 

Theekop Zeebloem met goud & schotel Bladeren & cirkels Goud
Eur. 164,00

Theekop Sterren & schotel Bladeren & cirkels
Eur. 130,00

 

 
 

 
   

Contact

Relatiegeschenken

Merkenindex