In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


Sitemap Leeuwin.nl

 

 


Distinctie en kwaliteit
 

 
Onderscheid geeft het leven kleur. Michael en Christian Sieger hebben besloten hun onderscheidendheid met een selecte groep mensen te delen. Sieger kenmerkt zich door een bewuste omgang met mannelijkheid en femininiteit en op de bewuste combinatie van kleur en een egaal witte, zwarte of gouden basis. Daarbij staat keuzevrijheid voorop.

Sieger in onze webshop
serviezenhuis.com
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sieger Empress Garden

Leeuwin’s Serviezenhuis is de exclusieve distributeur van Sieger tafelartikelen voor Utrecht.

Het porselein van Sieger wordt geproduceerd door Fürstenberg. Zo kan Sieger zich richten op marketing en distributie, in de zekerheid dat Fürstenberg, met haar honderden jaren ervaring, zorgt voor een product van onbesproken topkwaliteit. 

Graag bespreken wij met u, hoe ook u van dit onderscheid deel kunt uitmaken. Welkom bij een select gezelschap, waar kwaliteit en zelfbewustzijn voorrang nemen op opulentie en onbescheidenheid.

Serviezen van Sieger

Sieger biedt serviezen in echt, zeer wit porselein. Dit porselein is er in strak wit, of met reliëf, of met een nauwkeurig aangebrachte decoratie. De eenheid binnen het Sieger assortiment maakt ook vele combinaties mogelijk.

Glaswerk van Sieger

Bij de leidende kristalfabriek van Duitsland, Theresienthal, hebben de heren Sieger sinds 2010 glasserviezen in de collectie laten nemen. Net als het serviesgoed van zeer hoge kwaliteit, en ook daadwerkelijk passend bij de serviescollectie.

Geschenken van Sieger

Ook de geschenken van Sieger kenmerken zich door onderscheid en kwaliteit. Het zijn geen kleine cadeautjes, maar speciale artikelen met persoonlijkheid en stijl. De collectie past binnen de Sieger huisstijl, maar is toch zeer gevarieerd.

=> Meer over de serie Wunderkammer van Sieger

 

 
 

 

 

 

Sieger Zen