![]() |
||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Spring pannen: innovatie, design, kwaliteit
|
|||||||||||||||
![]() |
Dit bedrijf klinkt alsof ze er gewoon zin in hebben! Spring is echter niet zomaar in het diepe gesprongen. Sinds begin jaren 80 is Spring een innovator op het gebied van hoogwaardige pannen. Ook gourmet, raclette, fondue en serveren is bij Spring op hoog niveau mogelijk. De kern van het Spring pannenassortiment is een aantal uitgebreide reeksen met kookpannen, koekenpannen, steelpannen, in vele verschillende maten. Of het nu gaat om een klein kookpannetje of een extra grote soeppan, Spring biedt veel keuzemogelijkheden. Bijvoorbeeld vele verschillende koekenpannen
en hapjespannen, maar ook woks in diverse uitvoeringen. |
|||||||||||||||
Ook aan speciale kookmethodes is gedacht, door
toepassing van stoominzetten of pasta-inzetten kunnen ook
speciale gerechten prima bereid worden. Bijzonder aan Spring: vrijwel alle kookpannen en koekenpannen hebben een meerlaagsconstructie. Door deze opbouw zijn de pannen efficiënter, ze zijn energiezuiniger. |
|
|||||||||||||||
|
Wij verkopen de Spring kookpannen met deze constructie reeds sinds het allereerste begin en onze indruk is, dat koken gemiddeld zo'n 10% zuiniger verloopt.
Het meerlaags kooksysteem van Spring pannen In onderstaand schema wordt de opbouw van de Spring pannen uitgelegd. Dit zijn pannen voor inductie-, voor gas-, voor elektrische en voor halogeenkookplaten. Het zijn door de opbouw en de uitvoering van de deksels met name goede kookpannen. Maar ook voor bakken, braden en stomen biedt deze constructie veel voordelen.
|
|||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|