In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


 Sitemap Leeuwin.nl

 

 

 

De Innovator voor de Gedekte Tafel

 
       
   


The Trend Factory

Thomas is sinds 1908 onderdeel van Rosenthal, dat de veelbelovende jonge fabriek van Fritz Thomas uit Marktredwitz overnam. Het merk heeft een kenmerkende niet zozeer 'brede' maar veel meer 'diepe' collectie. Thomas maakt namelijk niet zo heel veel serviesseries, maar de series zijn allen zeer uitgebreid en ook nog eens onderling goed te combineren. Zo heb je altijd keuze uit tientallen artikelen die passen bij de stijl die je gekozen hebt.

 
    Thomas levert voornamelijk serviezen, maar ook altijd enkele glazen, houten of metalen onderdelen om je tafel en keuken compleet te maken.

Vanaf de jaren 50 positioneert merk Thomas zich als een merk voor helder design met een basic of modern gedecoreerde uitvoering. De focus ligt vooral op hetzelfde hoogwaardige porselein waar Rosenthal ook enkele van de duurste en meest exclusieve serviezen van de wereld mee maakt.

Koop Thomas in onze webshop
serviezenhuis.com
 

 
   

 

Bij Thomas geldt praktisch gemak als belangrijke eis, waarbij vernieuwingen worden doorgevoerd voor een nog beter gebruiksgemak: The Trend Factory op zijn best.

De slogan 'The Trend Factory' slaat niet alleen op het actuele en gefocuste beleid van Thomas, maar ook op het meest succesvolle servies van Thomas: Thomas Trend is sinds de vroege jaren 80 onafgebroken op de markt en is jarenlang het meestverkochte servies van Europa geweest. Nog steeds blijft men Trend vernieuwen en bijpassende artikelen uitbrengen.

Dit doet Thomas heel bewust: ze brengen een servies uit om dit nog jaren te produceren (de kopers, waaronder jij zelf, moeten dit natuurlijk wel ondersteunen door een serie populair te maken). Bij gebleken succes gaan ze met het servies 'aan de haal' en maken er met hetzelfde design nog veel meer van.

Een ontwikkeling  van Thomas is het zogenaamde ´Innovam´, een speciale porseleinsoort die ovenvast is, extra licht, extra sterk en ook nog eens makkelijker schoon te maken. Dit is een voorbeeld van het innovatieve en vernieuwende van Thomas.

 Kinderserviezen van Thomas

Vast deel van de collectie is een uitgebreid programma in kinderserviezen. Moderne collecties, met aandacht voor stevigheid en gebruiksgemak ontworpen, maar natuurlijk ook speels en vrolijk.

 

ŽMeer over Rosenthal