In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
       

 

 

Ik eet. Ik drink. Ik leef.

VIVO IS TEGENWOORDIG EEN ACTIEMERK VAN VILLEROY & BOCH. DE COLLECTIE SERVIEZEN, BESTEKKEN EN GLASWERK IS NIET MEER BIJ ONS TE BESTELLEN. PANNEN EN KEUKENACCESSOIRES ZIJN NIET BIJ ONS TE BESTELLEN.

 

 
       
       


 

Vivo (Luxemburg, 2007) was een merk van Villeroy & Boch, tegenwoordig een actiematig merk dat bij supermarkten, tankstations en sommige webshops verkocht wordt. Inmiddels kan je kiezen uit de vele alternatieven in hun collectie of bij een van de andere merken in onze winkel.

Servies van Vivo

De serviezen van Vivo zijn niet langer in serieproductie en bij ons niet meer voorradig. Zoek je iets bijpassends, dan is het handig om te weten dat serviezen uit de Metropolitan collectie van Villeroy & Boch dezelfde porseleinkleur hebben en er dus goed mee gecombineerd kunnen worden. Kom in onze winkel kijken wat het beste past!

De productie van het grootste deel van de oorspronkelijke collectie is in 2011 gestaakt.

 
       
       


 

 

Glas van Vivo

De glazen van Vivo zijn niet langer in serieproductie en bij ons niet meer voorradig. De productie hiervan is in 2011 beŽindigd.

Bestek van Vivo

De bestekdelen van Vivo zijn niet langer in serieproductie en bij ons niet meer voorradig. De productie hiervan is in 2011 beŽindigd.