In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


Sitemap Leeuwin.nl

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Villeroy & Boch is een van Europa's belangrijkste producenten op ons gebied. In 1738 begon de productie van serviesgoed, later kwamen daar glaswerk, de bekende badkamerproducten en wand- en vloertegels bij. De laatste twee vind je niet bij ons, maar wij hebben wel het in de vroege jaren negentig ge´ntroduceerde bestek. In staal en verzilverd.

Servies van Villeroy & Boch

Villeroy en Boch levert serviezen in alle behalve de allerhoogste prijsklassen. Populair zijn vooral Home Elements en Flow, maar ook Urban Nature en New Wave in een moderne stijl. In een klassiekere stijl zijn Cottage en French Garden zeer geliefd. De grootste klassieker is Alt Luxemburg (ook wel: Vieux Luxembourg). Naast deze serviezen is Ivoire een al gauw beroemd geworden Bone China servies, terwijl Anmut jarenlang succes geniet.

Villeroy & Boch introduceerde begin jaren negentig de eerste Switch serviezen. De series hebben verschillende soorten borden die allemaal te combineren zijn.

Bestek van Villeroy & Boch

Begin jaren negentig nam Villeroy en Boch plotseling een positie in de bestekkenmarkt in. De kwaliteit en prijs waren een prettige verrassing, iets dat nog steeds geldt. Voor zeer schappelijke prijzen biedt Villeroy en Boch verschillende bekende topmodellen aan. 

Ook op het gebied van vernieuwend bestekdesign is er, bijvoorbeeld in samenwerking met Paloma Picasso, heel veel werk verzet. Enkele modellen zijn werkelijk onvergelijkbaar en daarom een statement op je tafel.

Glaswerk van Villeroy & Boch

Er zijn eenvoudig - maar met gevoel voor detail - gestileerde glasserviezen.  Ook in zwaarder kristal zijn er fraaie series. Of je nu geslepen glasservies zoekt voor in de tuin tijdens een zomers feestje, of statige glazen voor een chique diner, Villeroy & Boch heeft voor elk wat wils. Naast de wijnglazen zijn er ook veel bekerglazen, glazen schaaltjes en grotere schalen en ook mooie kandelaars in kristal beschikbaar.

Geschenken van Villeroy & Boch

Glas, porselein, aardewerk. Villeroy & Boch heeft vele geschenkencollecties. Sommige zijn van zeer hoge kwaliteit en afwerking, andere zijn verrassend eenvoudig en voordelig.

Je kan kiezen voor kandelaars, vazen, schalen of meer unieke cadeaus als een windlicht voor drijfkaarsen. De collectie verandert ieder jaar een beetje en de keus is enorm.