In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
   

bij

 
 

Arabia Arctica - Leeuwin.nl

 

 

 

 

Het merk ARABIA

In Helsinki is een wijk die Arabia heet. Dit vormt de achtergrond voor de merknaam Arabia. Een Fins fabrikaat en dat is ook wel aan de ontwerpen en het kleurgebruik te zien. De vormgeving is altijd rustig, de decoraties zijn ruw geschetst (maar nauwgezet aangebracht) en de bruikbaarheid is top. Daarnaast zijn de vormen ook altijd prettig compact, dus goed op te bergen.

Arabia werkt met ovenvast vitro-porselein. Voorheen met het oersterke stoneware, de sterkste aardewerksoort. Vitro-porselein is heel sterk en kan goed met temperatuurwisselingen omgaan. Een materiaal dat net zo praktisch is als de vormen.

Servies van ARABIA

Het programma van Arabia bij Leeuwin’s Serviezenhuis omvat de internationale collectie van deze Finse serviezenfabriek. Een combinatie is binnen dit gamma gauw gemaakt. Doordat men bij Arabia van slechts één materiaal gebruik maakt, zijn met name de crèmekleurige onderdelen uitstekend te combineren tot één geheel. Een deel van de collectie heet tegenwoordig IIttala en past in het IIttala totaal-concept.

Arabia serviezen zijn vaatwasmachine-, magnetron– en stootbestendig. Maar ook voor de vriezer of juist de oven is een Arabia servies niet bang.

Waar Arabia kiest voor decor, is het decor vaak uitgebreid en gerelateerd aan de natuur. Een gedecoreerd Arabia servies is daardoor heel herkenbaar - en goed te combineren met de witte series.

 

Arabia Paratiisi

 

 
   


 

 

 
   

Contact

Relatiegeschenken

Merkenindex