In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 


 Sitemap Leeuwin.nl

 

 

 

Demeyere pannen - pannen van ingenieurs

 

 
   
 


Demeyere in onze webshop
serviezenhuis.com

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Demeyere

Het Belgische pannenmerk Demeyere staat voor hoogwaardig koken, met optimale materialen. Bij Demeyere staan ingenieurs centraal: mensen met verstand van metalen en metaalbewerking, van productiemethodes en van de processen die bij koken centraal staan: verhitting en druk. Deze ingenieurs werken samen met koks om tot optimale pannen te komen.

Met designer en architect John Pawson heeft Demeyere daar in een speciale collectie nog een extra ingrediŽnt aan toegevoegd. Daaruit is de John Pawson collectie voortgekomen: handige pannen met een hoogwaardig, stijlvol design. De stilering is zo, dat het geheel een eenheid vormt, waarbij ook de aparte metaalstructuur opvalt - de pannen zijn niet mat, maar ook niet glanzend, het zit er tussenin en toont echt de ware 'kleur' van het edelstaal.

De uitgebreide collectie van Demeyere biedt alle mogelijkheden die je je maar kunt wensen: kookpannen, koekenpannen, steelpannen, in vele verschillende maten.

Bij Demeyere wordt goed aan de ergonomie gedacht. Je moet een pan goed kunnen hanteren. Hoewel een volle soeppan natuurlijk altijd zwaar blijft, is het belangrijk dat een pan goed is vast te pakken - zeker omdat hoge kwaliteit kookpannen niet al te licht zijn.

De kookpannen zijn voorzien van speciale bodems, voor een optimale warmtegeleiding. Handgrepen zijn zeer solide uitgevoerd en geleiden weinig warmte, wat het hanteren van de warme pannen veel makkelijker maakt.