In English

  E-mail
 
Webshop Nieuws Aanbiedingen Profiel Leeuwin's Serviezenhuis Cadeaulijsten
&
trouwen
Online cadeaulijst Lampe
Berger
 
   

New Wave

 

   

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          

 

Serie

Villeroy & Boch New Wave is een van de meest vernieuwende en succesvolle serviezen van de laatste jaren. De serie is gebaseerd op een porseleinen servies, maar er is meer in de vorm van andere materialen en variaties in kleur en uitvoering op de oorspronkelijke vorm. De serie is gebaseerd op organische hoekigheid, er is dus altijd een combinatie van ronde, zwierige Waves en hoeken en punten.

Villeroy & Boch New Wave porselein

Villeroy & Boch New Wave Move 1Villeroy & Boch New Wave Move 2In porselein is het originele Villeroy & Boch New Wave servies sinds enige jaren leverbaar. De serie is inmiddels zeer uitgebreid. Zo is er onder andere een viertal verschillende dinerborden en een reeks aan schaaltjes, van dipschaaltje tot grote slakom. En de in elkaar en in de dinerborden passende Move schaaltjes, leverbaar in glas en porselein.

Combineren is een must met New Wave, we leggen je graag een aantal van de mogelijkheden voor in onze winkel. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Villeroy & Boch New Wave Caffé

New Wave Caffé is een heel bijzonder product, want het is een kop waarbij het oor niet aan het kopje is gezet. Het oor is omgevouwen en vormt zelf de wand van het kopje. Of andersom, de wand van het kopje wordt het oor... waar begint een cirkel, zeg maar? Wel zeker is, dat deze vorm met name voor rechtshandige gebruikers een ergonomisch plezier is: je hand glijdt als vanzelf om de greep.

Villeroy & Boch New Wave - Leeuwin.nl

De zeer populaire reeks New Wave Caffé is er in het crèmewit, maar regelmatig zijn er speciale decors leverbaar - allemaal tijdelijk, gedurende maximaal een halfjaar in productie. De nieuwste decors op het meest vernieuwende kopje! De zeer praktische en vloeiend gelijnde serie koppen New Wave Caffé. Het oor maakt volledig deel uit van het kopje, wat heel bijzonder is om vast te houden.

Villeroy & Boch New Wave - Leeuwin.nl

Villeroy & Boch New Wave glas

Ook hierin een uitgebreide collectie: in glas worden verschillende artikelen geleverd. Een handige, heldere uitbreiding op dit servies.

Villeroy & Boch New Wave Bestek

Ook dat is er, een stalen bestek met een subtiele draaiing. Natuurlijk wederom een uitgebreide collectie met een heleboel handige bestekdelen.